![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
nu pot fi indiferent cand vad ca valorile ortodoxe, poruncile crestine sunt terfelite de catre fetite obraznice ca dumneata. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
In fine, eu chiar am vrut sa stabilim de comun acord o intelegere. Mi-am recunoscut greseala, am incercat s-o repar, dar din cate vad, nu va intereseaza.
Imi pare rau ca mandria dumneavoastra este mai presus de invatamintele crestine. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
imi pare rau, pe mine nu ma puteti clinti din convingerile pe care le am, desfranarea este pacat, asa cum scrie la punctul 6: http://www.sfaturiortodoxe.ro/sfintelecanoane.htm |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mi-ati reprosat ca nu am mentionat de feciorie in sfaturile mele. A fost o greseala si o admit. Sunt perfect de acord ca aceasta idee crestineasca, trebuie sa fie prima respectata, inainte de orice sfat si imi pare rau ca nu am scris-o de la bun inceput. Tot ceea ce doresc este sa incercam sa ne tratam cu respect. Incetati, va rog, cu comentariile malitioase. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
ma doare faptul ca nici macar acum nu va dati seama ce ati facut si mai mult decat atat, incercati sa va victimizati, urat, foarte urat. sunt ultimele cuvinte pe care vi le adresez. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 01:20:42 |
| Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 01:05:39 |
| Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 14:06:08 |
| Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 21:14:49 |
| suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 02:15:19 |
|
|