![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() http://cristiannegrea.blogspot.ro/ Iar argumentul asta cu echilibrul intre puterile statului este tampit. Pana acum 2 luni Basescu a avut toata puterea si nici un basist nu amintea despre "echilibru ". |
|
||||
|
||||
![]()
Aceste cuvinte ne doare. Se știe (c) că ei sunt cinstiți. Și albi.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 12.07.2012 at 13:36:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Am observat ca "intelectualistii " sunt cei mai deschisi la propaganda basista. Asta cu "statul de drept " si cu "abuzurile ". De parca Romania lui Basescu era stat de drept si au venit unii rai acum sa strice lucrurile.
|
|
||||
|
||||
![]()
Când îmi sună telefonul eu spun acum: "salut ție și ascultătorilor noștri"
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Devine din ce in ce mai amuzant. Aproape ca nu ma mai enerveaza. Au dat-o in penibil... Ce dragut era base aseara cu baietelul acela in brate... Cat de grijuliu... O regie extraordinara. De unde ii injura pe jurnalisti acum le da piersicute si apica.
Unde e comunismul acum? Asa era si inainte. Cand venea "regele" trebuia intampinat cu flori, copilasi, alea alea... Acum tot asa... Numai ca atunci regia era facuta de altii. Acum este facuta de el insusi. Este incredibil cat de parsiv poate fi acest om. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In al doilea rand, ceea ce s-a intamplat este fara precedent. Daca vrei sa afirmi contrariul, da tu exemple cand s-a mai intamplat in ultimii 20+ ani de politic ca prin astfel de manevre la limita legii un partid sa incerce sa acapareze TOATA puterea in stat. A, s-a mai intamplat pe vremea lui nenea Ilici Iliescu, dar atunci macar a fost cu consimtamantul "boborului" manipulat sentimental si financiar sa urce PSD -ul (acum USL -ul) pe culmile totalitarismului. Last edited by AlinB; 12.07.2012 at 13:57:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Da, am observat același lucru. Mulți băsescieni au ieșit la iveală în ultima vreme. Am cam pierdut eu contactul cu viața politică, din păcate (sau: din fericire ?), de aceea o chestie importantă îmi scapă: băsescienii care, acum, îi acuză pe uslași de lovitură de stat, ce anume spun ei că ar fi neconstituțional în suspendarea asta care agită pe oameni așa de mult ?
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i cinstită.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In 2004 Basescu a castigat acuzand o frauda de proportii. Nu s-a intamplat nimic si nimeni dintre basisti nu a protestat. Cand Basescu a furat o casa ca ultimul borfas, nici unul dintre basisti nu a protestat. In 2009 Basescu a refuzat numirea lui Johannis. Nici unul dintre basisti nu a protestat. Un membru al CCR votat de parlament a fost impiedicat sa-si ocupe locul acolo. Pentru ca era de la opozitie PDL-ul a reluat votul la ora 2 noaptea. Si nimeni nu a protestat. Ministri ai guvernului Tariceanu au fost suspendati din functie doar pentru ca nu s-au supus presedintelui. Si nimeni nu a protestat. Cand au fost jigniti militari, medici, profesori, judecatori,ziaristi, mame, sau batrani nimeni dintre basisti nu a protestat. Ba chiar unii mai "elitisti" i-au catalogat pe cei care s-au revoltat ca fiind viermi sau mahala inepta. Cand a fost modificata legea referendumului de catre PDL in asa fel incat sa faca imposibila demiterea presedintelui nici unul dintre basisti nu a protestat. Cand Basescu a infiintat un alt partid cu tradatori de la PSD si PNL pentru a-si face o majoritate, nici unul dintre basisti nu a protestat. Cand USL a facut acelasi lucru toti au sarit sa-i condamne pe "tradatori ". Cand s-a modificat legea in asa fel incat avizul CCR sa fie obligatoriu ( alt scut impotriva suspendarii presedintelui ), nimeni dintre basisti nu a protestat. Sigur ca sunt multe de spus. Dar nimeni dintre basisti nu o sa inteleaga vreodata ce inseamna stat de drept sau democratie. Ei inteleg numai ca daca-s ai nostri la putere e democratie, daca sunt altii atunci e dictatura. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De altfel, m-am obișnuit ca liberalii să conducă țara noastră cu 10 la sută din voturi, dar asta e altă poveste. Una, se pare, mereu actuală.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|