![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
adica "mai opreste-te""!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga mea, cred că ai priceput pe dos, păi nu eu trebuie să mă opresc ci ei trebuie să se oprească, adică ei trebuie să-și zică loruși ''Stop, până aici, am distrus destul, am mințit destul, am păcălit și furat destul, am bârfit și am plănuit destul răutatea... gata! AJUNGE!''
Dar ei nu-și zic așa ceva, ei sunt gata să moară de gât cu Românikaa, ei nu se vor întoarce și nu vor crede niciodată, căci sunt fii ai pierzării, fii rătăcitori, fii risipitori... ei sunt copiii cei mai nenorociți de tătucii lor comuniști și socialiști, ei nu mai au cale de întoarcere, ei nu mai pot să-și zică loruși STOP! Nu l-ai văzut pe Ponta cât de frumos vorbește engleza? Și se lăuda că știe și italiana, spaniola și altele și că doar germana nu o stăpânește... și cât de drăgălaș și simpatic este și cât de dulce vorbește el... însă ce folos? La nimic nu-i folosește căci e un politician terminat, și-a ratat carierea în 3 luni, s-a pierdut. Practic e mort din punct de vedere politic și al credibilității și onestității, este pentru eternitate: ăla care a dat lovitură de stat și l-a suspendat pe președinte pe nedrept pentru minteres electoral făcând credibilitatea României praf, a doborât ronul la minime istorice încontinuu, i-a păcălit pe români și toată populația cu 8% și 2013... și tot el a fost demonstrat că a plagiat pentru spor de 15% și pentru titlul de doctor obținut fraudulos și a desfințat comisiile care l-au judecat, tot el s-a dat drept master ca noi să fim slaves, și nu oriunde ci în Sicilia, Catania, iar când a fost prins a șters-o... din CV, și tot el a încercat să-l scape de pușcărie pe mentorul său întru fărădelegi, tot el e tipul cu ordonanțele de urgență curat murdare adică anticonstituționale, e co-autor al puciului parlamentar, e mincinosul pinochio fără rușine discipol al marelui baron de Mucichausen, de cornu' și laptele, care i-a numărat ouăle și găinile și nu i-a ieșit numărătoarea, au fost cică numai 15milioane de alegători pe liste... și toate aceste epitete nu sunt inventate de vre-o răutate malefică sau că cică ar fi fost răutăți apărute din pisma politică a adversarilor care au lansat campanii murdare de discreditare, din războaie nedrepte, nu, ci singur și le-a lipit pe obraz și pe frunte ca pe niște cicatrici purulente urât mirositoare... și ele nu mai au vindecare niciodată din păcate. Există sigur însă posibilitatea luării vieții de la 0, să ia totul de la început, adică își dă demisia de onoare, recunoaște public toate faptele urâte făcute în ultimii 22 de ani alături de tvarăși și pretini, toate minciunile și răutățile, își cere iertare poporului român căruia el i-a batjocurit și decredibilizat țara, își dă demisia din USL și vine spășit alături de Ungureanu ca să-l călăuzească el mai departe pe calea cea bună, și așa va mai avea o șansă și o carieră politică onorabilă. Dacă nu va face cu multă seriozitate gestul acesta, cerându-și iertare de la Dumnezeu, de la Băsescu și poporul român și de la toți colegii și de la toate partidele cu care a luptat cu patimă murdară, dacă nu va avea puterea s-o facă, atunci e terminat, e o tânără speranță care a murit, e un cadavru politic, o hienă, un coiot, o maimuțică teribilă, o găgăuță, un impostor care nu mai are cum să scape de faptele sale care-l caracterizează definitiv! Sincer îmi pare rău de el căci are calități de foarte mare politician însă fără caracter, cuvânt, dreptate, adevăr, nu este decât un periculos moroi cu boticul înfipt în gâtul poporului român. Adio dragul meu Copy, Copy Paste... îți zice prietenul tău Forest, Forest Gump! ![]() Așa se întâmplă dacă-ți permiți să-ți dai prea multe aere... de procuror, sau prim ministru sau viclean zvoner și răspândac de rahat... turcesc. Last edited by vsovivi; 12.07.2012 at 10:15:02. |
|
||||
|
||||
![]()
@Vsovivi: AMR 17!!
|
|||
|
|||
![]()
La referndumul de demiterea președintelui se vor întâmpla următoarele:
1. Toți cei de drepata nu vor participa și nu vor vota! 2. Refernedumul va avea peste 50%+1 participare și va fi validat! 3. Rezultatul va fi pentru demitere 30% și contra demiterii președintelui Băsescu vor fi 70% din cei ce s-au prezentat la vot. USLașii vor invoca furtul alegerilor. Băsescu se va întoarce la Cotroceni și papagalul ilegitim și interimar împreună cu maimuțica plagiatoare și cu isisicu' ăla micu al lui Felix motanul vor părăsi politica, așa după cum au afirmat chiar ei că vor face... căci ei sunt oameni de cuvânt și însfârșit țara va scăpa de marionetele mafiei parlamentare care au dat lovitură de stat. 4. Lupta cea mare însă se va da la alegerile din toamnă-iarnă căci frustrarea și furia lor va scoate din minți tot poporul român! După alegeri parlamentul legitim ales va conduce România dar nu vor aplica referendumul validat cel cu 300p și 1 cameră și vor începe modificarea constituției după bunul lor plac. România își va recăpăta însă credibilitatea căci Ungureanu va redeveni prim ministru! Trăiască regele Mihai și poporul român creștin suveran. ![]() Last edited by vsovivi; 12.07.2012 at 11:04:24. |
|
||||
|
||||
![]()
Glumețu-le! Ghicitoru-le-n stele!
P.S. Ți-am zis? AMR !&! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu prieten... surpriza va fi foarte mare dar și dezastrul României din fiecare zi va fi foarte mare din pricina că gogoașa USLașe ia apă și se scufundă în adâncul mocirlos al pistoriei, dar de câștigat voi avea de câștigat doar eu, și înainte cât și după referendum, așa că mă pupi d'jabba.
Last edited by vsovivi; 12.07.2012 at 12:07:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa oranduiasca asa cum este mai bine pentru poporul roman. Nu orgoliile noastre sunt importante, ci faptul ca vom fi condusi sau nu de oameni bine intentionati, patrioti, buni crestini...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum voi vota la Referendum
de Cristian Negrea http://www.ziaristionline.ro/2012/07...la-referendum/ "Ideea mea, pe care mă bazez, este faptul că trebuie să existe un echilibru între puterile statului, totul trebuie să poată fi controlat. Iar tocmai aceasta este miza referendumului din 29 iulie 2012, cea a controlului. Sunt unii care încearcă să preia controlul asupra tuturor pârghiilor din stat. Le-a mai rămas una, cea a președinției, și doar poporul, polițistul din parabola mea îi mai poate opri. Nu mă interesează din ce partid sau grupare sunt cei care încearcă să preia controlul asupra președinției, mă interesează cum o fac și cum au făcut-o până în clipa de față, ce au și ce obțin dacă le iese mișcarea. Am văzut, am analizat și nu mi se pare în regulă. Dar vă asigur, dacă ceilalți ar fi avut același control asupra instituțiilor statului, ar fi aplicat aceleași proceduri și ar fi încercat aceleași mișcări, de a înlocui un președinte ales printr-o mișcare înainte de termen, votul meu ar fi fost identic, NU, adică împotrivă. Ca să fiu mai clar și mai explicit. Presupunând că președintele ar fi ieșit la vot din rândul USL-ului, iar PDL-ul ar fi avut guvernul, controlul parlamentului, și ar fi făcut aceleași manevre de a-și subordona avocatul poporului, monitorul oficial, plus alte instituții, ar fi ignorat ceea ce spune Curtea Constituțională, scăpând chiar și unele amenințări la adresa ei, apoi ar fi încercat suspendarea președintelui provenit din rândul USL-ului, eu aș vota împotrivă. Deoarece este nevoie de control, orice democrație are nevoie de instituții de control, nimeni nu trebuie să aibă puterea deplină, indiferent cum s-ar numi el sau partidul. De aceea, la referendumul din 29 iulie 2012, eu voi vota NU, voi vota împotriva suspendării președintelui României Traian Băsescu. Și semnez dedesubt, Cristian Negrea" Noul Conservatorism: Da. Mă dau de gol, sunt un “băsist” http://www.ziaristionline.ro/2012/07...sub-acoperire/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Miscarea nationalista de la noi este VARZA. |
|
|||
|
|||
![]()
Iată pentru ce s-au dorit împrumuturi masive, pentru BNR și mafia lui don Georgio și Bogdănel care-l controlează pe Mugurel.
Schimburile de monedă, adică preschimbarea valutei în ron nu este altceva decât introducere de monedă de la tiparnița de bani, și pierderi imense prin cumpărare la prețuri imense a euronului și a dolarilor zicând că e o măsură corectă de menținerea echilibrelor ca apoi să vină cu declarații incredibil de uimitoare: în ultimele luni rezerva BNR a scăzut cu 1,5 miliarde de euro. Deci iată cum în același timp Mugurel împreună cu USLașii dă lovitură de stat și econimică împotriva poporului suveran făcând dintr-un foc 3 treburi murdare: 1. Acoperă criza economică și deprecierea accelerată a ronului din pricina loviturilor de stat politice și anticonstituționale și antijustițiarde. 2. Introduce monedă fără acoperire de la tiparniță, ron, cumpărând valută de pe piață cu ea la prețuri uriașe pierzînd la afacerea asta miliarde de euro, 3. Sărăcește populația accelerat dar nu se vede căci fiind acoperit și controlată devalorizarea, deci criza fiind menținută în ascuns, roadele se vor da pe față la momentul oportun deci se va vedea imediat ce va da el semnalul , deci atunci când vrea el după ce a primit semnalul politic vina devalorizării cade pe cine vrea el făcând astfel un joc foarte murdar pentr masonii bancheri mondiali care îl controlează. Ce e prostia asta cu independența BNR? Adică stat în stat? De ce nu se emite monedă de aur sau bancnote cu foiță de aur în plastic transparent cu gramajul și concentrația și anul emiterii trecut pe bancnotă ca să aibă moneda valoarea în ea însăși. De ce? Păi atunci ce rol ar mai avea mafia financiar-bancară mondială prădând în cârdășie cu guvernele tuturor statelor... prădând pe cei săraci, pe români, pe greci, pe spanioli, pe italinei..? Vi se pare cinstit ce face Mugurel și don Georgio la BNR și la guvern? Auzi la ei declarații: Rezervele BNR au scăzut cu 1,5 miliarde euro în ultimele luni! Așa în mod superstițios și misterios, cică s-au evaporat și e vinovat... Băsescu! Iar nebunii credooli cred și merg la vot să-l dea jos, nu pe Mugurel ci pe Băsescu... Nu pe don Georgio FNI ci pe Băsescu, nu pe Bogdan Olteanu ci pe Băsescu. De ce? Pentru că suntem stăpâni! Vai nouă! Vai zece! Vai una mie, că dacă ar scrie una ție ți-aș da... dar dacă scrie una mie, înseamnă că sunt obligat să mi-o dau musai numai și numai mie!.. Dreptatea! Când o să scrie și una ție atunci o să o împart și cu tine... până atunci totul mi se cuvine mie, căci așa scrie pe bancnotă: una mie lei! Last edited by vsovivi; 12.07.2012 at 13:08:47. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|