![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Desi, sunt chiar sfinti care au apelat la sinucidere dar au facut-o din motive binecuvantate si probabil cu binecuvantare de sus. Citat:
Poate, pentru ca depinde de circumstantele exacte, poate era unul care vroia sa-ti dea o palma si tu il omori cu buna stiinta - nu sunt circumstante atenunante aici. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2-Oare nu te contrazici în termeni? Cum poate fi păcatul sinuciderii binecuvântat de sus? Citat:
Citat:
Pentru cine cauți aceste explicații? |
|
|
|||
|
|||
|
o tragedie printre prieteni. m-a marcat ce a spus sophia ca cei din jur pot fi raspunzatori pt ca aproapele a ajuns la disperare si nu a vazut alta cale...
si eu am citit de mucenici care au apelat la sinucidere cum a spus alin.
„Dumnezeu poartă pașii omului” Last edited by Jamaica; 04.07.2012 at 23:09:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aici depinde de constiinta fiecaruia.. |
|
|
|||
|
|||
|
stiu lupta pe care a dus-o cativa ani, a incercat sa rezolve in toate modalitatile , cu taurul de coarne s-a tinut pana cand nu s-a mai putut.
nu a abandonat decat atunci cand nu a mai existat alta optiune ( si din punctul meu de vedere ), devenise prea grea crucea... stiu ca se zice ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce... si totusi omul acela a cedat
|
|||
|
|||
|
Citat:
Disperarea dovedește refuzul de a accepta realitatea, iar aceasta demolează visele și speranțele iluzorii; deci discrepanța apare între iluzii și realitate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
cu o boala (nu psihica). a fost si la manastiri si nimic nu i-a ajutat din cate cunosc, ce este in sufletul omului nu ai cum sa stii
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sf. Pelaghia, 8 oct. http://www.calendar-ortodox.ro/luna/...ctombrie08.htm Si mai sunt cateva cazuri.. Last edited by AlinB; 05.07.2012 at 00:57:18. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și eu am de învățat din ea că viața nu e supremă. |
|
|