![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Secretara care le redacteaza are un "typo", posibila explicatie :) Insa cea mai plauzibila, comunicatele sunt victimele (teologic vorbind) conventiilor de scriere: http://dictionarul-ortografic.blogsp...tera-mare.html Numele insistutiilor se scriu cu litere mari. |
|
||||
|
||||
![]()
Domnule, sunteti ridicol cu insinuarile. Cum ati vrea sa-i spuna Bisericii Romano Catolice in comunicatele oficiale emise daca ea asa isi spune in statutul pentru organizare si functionare? Daca Patriarhia emite o scrisoare pentru Biserica Adventista de Ziua a 7-a, ce ar trebui sa scrie in antet? :)
Last edited by ioanna; 12.06.2012 at 20:02:34. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vă referiți la asta: Și Eu îți spun ție că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
amice ce vrei sa spui concret? Ca BO il recunoste pe papa ca pastor universal al crestinilor inclusiv al ortodocsilor?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, încă o dată: dacă dumneavoastră aveți dubii, interesați-vă la Patriarhie. Mie personal îmi sunt suficiente comunicatele de pe pagina oficială a BOR. Last edited by MihaiG; 12.06.2012 at 20:08:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu de ce vă agitați atâta pe marginea unor comunicate de presă destinate consumului mediatic. Faptul că numești pe cineva cu numele și calitatea cu care se recomandă singur, nu implică o recunoaștere oficială a respectivei calități și a implicațiilor mai profunde legate de respectivul nume.
Biserica Ortodoxă Română nu poate recunoaște de una singură calități ecleziale profunde în heterodoxie, fără o consultare cu oikumena panortodoxă și fără o poziție teologică larg împărtășită a celorlați dreptmăritori creștini de pretutindeni.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu de alta dar ca sa va satisfaca trebuie sa taiat din start si cu ochii inchisi ideea ca este scris ca atare datorita unor conventii ortografice. Deci daca puteti sa-i inchideti cand va place si sa-i deschideti doar spre ce va place, de ce mai vorbiti de argumente? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De exemplu, BC nu se numește Biserica Creștină Catolică, și totuși, în decizia sa, Sfantul Sinod al BOR o numește Biserică creștină. Poate nu poate, uite că o face. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|