Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Vezi că ai sărit niște etape, inainte de a ajunge la acest apsect. Eu am pus niște probleme punctuale. 
Cititul este foarte bun...dar e bine să ne mai consultăm și duhovnicii înainte de a trage propriile noastre concluzii. Apropo, întreabă-l pe duhovnicul tău dacă ceea ce faci tu este bine. 
|
-daca ma rog pentru ierarhi zic asa :doamne ajuta sa nu mai fie ecumenisti,securisti,comunisti sau doamne fereste masoni si daca nu se lasa de aceste erezii macar sa avem altii care sunt cu adevarat crestini si induhovniciti .
-deci ma rog pt ei sau ma rog ca sa nu mai fie ei
-eu l-am avut pe Parintele Teofil duhovnic si sincer sa fiu acum de cand a murit preotii astia din lume (de la bisericile din oras) nu stiu daca mi-ar putea raspunde ,sau daca m-ar sfatui duhovniceste daca eu trebuie sau nu sa scriu pe forum impotriva ecumenismului si masoneriei si a ierarhilor ecumenisti;de ce ? pt ca poate le-ar fi frica sa nu fie excomunicati,sau mai rau poate chiar ei sunt ecumenisti;
-cand ma spovedeam la Parintele Teofil citisem eu intr-o carte de a lui ca a scris ca yoga e doar o simpla gimnastica;ceea ce nu e adevarat si i-am si zis ca yoga e satanica si a acceptat acest lucru (adica el nu stia,nu era bine informat,nu citise despre acest subiect :yoga);
-daca l-as fi intrebat de ecumenism nu stiu ce raspuns mi-ar fi dat
-sincer as avea incredere in Parintele Amfilohie,sau Parintele Iustin dar sunt cam departe de mine ca sa ajung la ei (sunt si bolnav);
-