![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() http://map.gsfc.nasa.gov/universe/uni_shape.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(2+2)x2 ce crezi dumneata că este? Nimic altceva decât operațiuni secrete SiFi listate în secret! Mama omidee este în schimb o tâmpenie simpatică... deci cum ai vrea să le pui pe cântar? pe smegal = ? E ciudat însă cum crezi fără îndoială și susții ceea ce nu pricepi doar pentru ca să defaimi și să blestemi pe Dumnezeu... însă zici că eu greșesc susținând că cică eu defaim și blestem pe cineva... e gata blestemat tot duhul rău, deci nu mai e nevoie să mă strofoc. CONSTANȚA nu aparține matematicii și nici mie ci chiar dacă este în mine, este atributul neschimbabilității întru sfințenie al Lui Dumnezeu, din care ne împărtășim noi dacă-L ascultăm... altfel constantele astea speculative sunt pure scorneli ce se trag din născocirile absurde și modelările false ale gLumii căci pentru ei constanta morții este veșnică și așa explică ei totul prin numere, prin constante universale... că cică numerele nu se schimbă... și așa au scos tot felul de legi general valabile... niște prostii cât ei de mari. Numerele sunt pure iluzii... afară de Dumnezeu, ele nu pot exista... căci doar El le poate conferi constanța și neschimbabilitatea... restul sunt basme și povești vânătorești. Last edited by vsovivi; 09.05.2012 at 16:31:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toți piloții e proști în problema asta fiindcă deși cu toții recunoscu că merg pe deasupra perfect drept la orice viteză ei totuși cred că se învârt în jurul unei sfere deși legile aerodinamice le neagă credința asta credulă în științificii care i-a păcălit... Și cum arată ea curbura pământului? Orizontul e una și curbura e altceva, iar orizontul îl vezi dumneata nu curb ci un cerc, iar de sus e o iluzie optică din pricina că filmezi pământul căci dacă filmezi cerul zici că cerul e sferic. Păi cum s-ar menține direcția și altitudinea dacă n-ar fi plat pământul la suprafață?.. dacă ai fi pe pilot automat... adică dacă ai fi defapt o rachetă fără pilot propulsată paralel cu pământul? N-ar trebui dacă ar fi glob ca să iasă în spațiu? Deci e clar: la 11.000Km pe oră ar fi trebuit să ți se modifice mult altitudinea dacă tu mergi paralel cu pământul... și acest lucru nu se întâmplă, deci e plan denivelat iar marginile lui nu există fiindcă atâta e toată creația și cu ce nu există n-ai cum să ai margini decît le poți deduce: ajungi de unde ai plecat deși mergi perfect drept paralel cu solul și mările. QED... singuri v-ați demonstrat însă nu sunteți în stare să recunoașteți... nu vă lasă științificii... fiindcă e rușinos nu că i-ați crezut orbește ci că ați combătut ca fiind voi siguri că e așa cum susțin ei... deși scriptura nu confirmă și eu v-am tooot arătat... că doar nu de la mine vă prezentam ci de sus... de la Adevărul. Last edited by vsovivi; 09.05.2012 at 16:55:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
" Și, deși a făcut atâtea minuni înaintea lor, ei tot nu credeau în El" (Ioan 12:37) Ce, Dumnezeu cere de la noi credinta oarba? Zice cumva Dumnezeu ca noi oamenii sa nu cercetam? Important este scopul cercetarii: pentru convingere care este bun sau pentru discreditare care este rau |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
On-topic (si legat oarecum de off-topic): Biblia e perfecta ca manual de mantuire si sursa de cunostinte privind o anume istorie necosmetizata a unei parti din Orient, de aceea deseori protestantii si neoprotestantii (indeosebi calvinii, luteranii, baptistii si penticostalii) sunt istorici ai religiilor foarte buni, egalati doar de catolici. Daca e vorba de cunostinte stiintifice, arunc-o in fundul bibliotecii. Si pe ea, si pe orice opera patristica. Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 10.05.2012 at 11:34:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine ateu decat un mistic pentru care esenta se reduce la ce spun Scriptura si Patristica, si necesitatea la ce spune Biserica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca matematica nu ar fi ce este, dumneata nu puteai sa scrii iar eu nu ajungeam sa ma "crucesc" de ceea ce citesc pe monitor. (Si sunt sigur ca nu mi-a scapat nici un 0 si nici un 1) |
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu Theodor Mopsuc de ce îmi repeți mereu că e mai bine să fii dumneata pinguin ? Păi ce-mi pasă mi cum îți e ție mai bine, sau ce tot speculezi dumneata acolo, freci ridichea, jonglezi cu dacă ar fi... atunci mai bine... tot felul de plăceri de-ale tale... ce o fi și ce-o păți.
Nu pricepi că nu există niciun dacă? Pământul este semisferă cu partea rondă în adâncul apelor... iar ție nu-ți vine să crezi și te toot amăgești nevrând să-ți abandonezi visurile SiFi listate de prietenii tăi, dracii ăia din care se trag oamenii medievali, pe toate canalele și prin toate fundurile de biblioteci. Credeam că voi sunteți măcar o fărâmă curioși de Adevărul... însă se pare că vouă vă plac basmele, poveștile happy end... numai că or să fie horror după ce dispare ceața și visul, și asta doar pentru că v-a fost lene să mă luați în serios și să citiți Biblia primle 3 pagini sau scripturile sau Cuvântul lui Dumnezeu cu luare aminte... Mincinoși sunt științificii speculanți și nu Dumnezeu care a prezentat în Biblie Iistoria Lui Dumnezeu cu omul... adică a omului îndumnezeit și a celui păcătos și adevărul despre Creația pe care El a făcut-o și că Biblia nu este nicidecum o poveste ironică despre o parte a populației din Asia mică sau Africa sau despre o țărișoară care a dispărut... Acolo este scrisă Iistoria ta... și a mea... și ea este de la început și nu doar de când te-ai născut tu... marele înțelept sofist sofisticat ce dă sfaturi de neluat în seamă! Adică ne tot sfătuiești că Biblia minte și științificii spun adevărul?.. E treaba cretinilor să te creadă. De câte ori vrei să-ți repet că SIGUR tu te înșeli și că eu nu sunt un medieval sau înapoiat sau rudimentar... Iar creația, chiar atât de mică era mult mai bogată dectâ crezi dumneata... și așa va redeveni din nou căci ''Noi le va face pe toate Dumnezeu împreună cu sfinții Săi''. Tu însă dă-te cu bila... :) aia cu magnet în interior și lavă în centru și care produce atracție gravitațională și care se atrage cu alte bile. :))))) Last edited by vsovivi; 10.05.2012 at 12:31:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Tie iti plac basmele, daca tu esti in stare sa sustii asemenea prostii. Macar daca te declarai scriitor sf - fantasy te-am fi crezut.
Medievalii sustineau aceleasi chestii ca si tine, oarecum, dar aia aveau o scuza, nu dispuneau de tehnologia noastra si majoritatea nici de cunostinte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nordul pământului și sudul pământului se datorează nu magnetismului pământului sau al miezului sau al altor prostii ci pur și simplu stelele care se mișcă cele din nord în jurul stelei polare și cele din sud în jurul centrului ceresc sudic, produc un curent, un câmp magnetic și astfel busolele arată această direcție a liniilor de câmp, deci : Mișcarea stelelor din apă, foc, ghiață, produce câmpul magnetic simțit pe pământ!!! Și de aia busola arată nordul, căci stelele se rotesc în nord față de steaua polară și în sud față de centrul ceresc sudic! Dacă vrei să te dai și dumneata cu bila n-ai decât! :))) Citat:
Dă-te și tu cu bila goală... că e baza tehnologiei, deși arată, pare că e 1 practic e un 0 absolut, exact ca și cașul și pita din care Păcală nu avea voie să mânce și pe care le-a adus acasă înapoi la stăpânul poFpă... le-a luat popa văzând că sunt exact la fel, așa cum ceruse și le-a dat la muiere însă ceva nu era în ordine, erau prea ușoare... apoi a văzut că au cep. Deci dă-te cu bila. Last edited by vsovivi; 10.05.2012 at 13:26:39. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|