![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
O scurta intrebare si nu mai deranjez. Dumneata ce profesezi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mă dau cu bila :)))) pe net!
|
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa cred ca doar faci caterinca, altfel e grava treaba.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adică tu ești pcăcălitul și fraierul științificilor speculanți și te îngrijorezi pentru mine că dacă nu e caterincă înseamnă că e grav? Înduioșător...
Dragul meu, Nu e nicio caterincă aici ci este purul Adevăr! De sus L-am primit și vă mărturisesc și vouă din Tainele Creației. Numai că voi aveți drobul de sare cât un munte pe chelie și vă faceți grijă ca nu cumva să cadă... pe mine, Aia e sare din sodoma și gomora, e sarea gLumii, așa că nu o tot confundați cu sarea din bucate căci aia nu dă gust ci vă fură ochii de la credință... vă face să cereți mereu dulce dulce... de la păcate!.. vă produce sete, dor. Și la aia ar trebui să postiți însă și la sarea în bucate ca să nu vă dedați gusturilor speculative ale tâlharilor științifici care vă ademenesc că ei ar fi mari profesori cu asistente frumoase îmbrăcate în halat alb... ce mâncă bine toate cărnăriile fiindcă le-au fript și sărat și piperat. Vă păcălesc ei ca pe copii arătându-le zăhărelul... nu cubic ci biluțe! ![]() Când o să vă reveniți? Și dacă mâncați carne, atunci mâncați din aia crudă să vedem dacă vă place... știți voi cruditățile și prospăturile sunt delicatesea păcătosului. Când o să vi se aplece poate mai stăm de vorbă. Deci ceea ce susțin nu este nicio caterincă!.. este dar din Darul primit de sus, de la Dumnezeu. Last edited by vsovivi; 10.05.2012 at 13:22:13. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Poate să fie cilindrică, poate să fie o prismă sau o calotă sferică - nu se știe cum e.
Cert este că lumea noastră poate foarte bine să fie pe o suprafață plană, nu convexă. Eu pot demonstra asta doar prin celebrele experimente de pe rîul Bedford, care sînt negate cu argumente amuzante de către cei cu anumite interese.
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu rezolva japonezii problemele de la Fukushima, va fi praf si pulbere...plat, oval, ozene, cilindric, etc si alte forme, nu mai conteaza
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...rofa-nucleara/ "“Nivelul de radiatie eliberat ar transforma America de Nord intr-o “zona moarta”… recolte mutante, panza freatica radioactiva, moarte infantila la niveluri explozive, o explozie a cancerului si a infertilitatii… toate acestea ar putea fi dezlantuite in orice moment de un cutremur in Japonia. Un asemenea eveniment ar elibera in atmosfera de 85 de ori nivelul de radiatie cu Cesiu-137 al catastrofei de la Cernobal, conform expertilor. Iar Cernobalul si-a transformat imprejurimile in zone inhabitante pentru sute de ani. ............. Nu este exagerat sa afirmi ca soarta Japoniei si a intregii lumi depinde de reactorul numarul 4″ – Mitsuhei Murata, fostul ambasador al Japoniei in Elvetia si Senegal, actual Director Executiv al Societatii Japoneze pentru Etica Globala. Afirmatia uluitoare a domnului Murata ar trebui sa se regaseasca pe prima pagina a tuturor ziarelor din lume. Deoarece are dreptate – daca reactorul 4 are parte chiar si de un cutremur minor, ar putea declansa un lant de evenimente care ar putea duce completa la transformarea Americii de Nord intr-o zona inhabitabila pentru secole de-acum incolo." Last edited by Adriana Cluj; 11.05.2012 at 11:15:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Si pentru ca nu exista un thread despre acest subiect:
China si centrala nucleara sigura: http://www.ziuaveche.ro/stiinta-it/s...ura-26133.html cu mentiunea ca descoperirea nu e noua, metoda a fost descoperita de doi americani, undeva in preajma WW2, neglijata datorita intereselor de moment ale razboiului: plutoniu pentru bomba nucleara, iar China se pare ca ar fi cumparat dreptul asupra metodei de producere en prin torium si sare lichida, iar acum o valorifica. Numai ca e un pic cam tarziu pentru omenire.... Last edited by Adriana Cluj; 11.05.2012 at 21:41:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Vsovivi! E pentru prima oara cand o postare de-a ta ma face sa rad in hohote!
Deci, ai umor! |
|
||||
|
||||
![]()
ai citit si teoria astronomului francez Jean-Pierre Luminet, de la Observatotul Astronomic din Paris, in legatura cu Universul?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|