![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar când dați de erezii de bună mireasmă, ce mai activați?
|
|
||||||
|
||||||
![]()
Înainte de toate, vreau să te felicit că ai "activat" raționalul din tine!
![]() Din păcate, ai ratat răspunsul la întrebarea de 100 de puncte... ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu vă grăbiți să negați această realitate din cauză că Domnul nu înviase încă între aceste două versete. Rețineți că evanghelistul Luca a consemnat aceste cuvinte la ani de zile după învierea Domnului. Și mai rețineți un aspect: evanghelistul Luca nici măcar nu era evreu ca să poată fi acuzat de păzitor al "legii vechi". ![]() ![]() Citat:
Citat:
Nici nu știți câtă dreptate aveți (căci vă gândiți la un singur aspect)! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și nu e vorba de mine, eu am primit injurii și grosolănii mai murdare (unele au fost șterse, altele mai sunt pe acest forum creștin); e vorba de exemplul pe care-l dăm celor din jurul nostru. Or, asta chiar nu mai contează? Chiar atât de rău am coborât? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă Dumnezeu are o zi sfântă (sfințită și binecuvântată), cu siguranță are și diavolul (numit de către Luther ca fiind "maimuța lui Dumnezeu"). Probabil ați realizat că ați sărit prea tare calul sugerând, pe un forum ortodox, că duminica este ziua sfântă a diavolului, și acum încercați să o dați la întors. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă erai documentat câtuși de puțin, știai faptul că sabatul esenian nu corespundea cu sabatul saducheilor și fariseilor, prima zi a săptămânii fiind miercuri (gregorian) și ziua a șaptea, marți (gregorian). Calendarul esenian, spre deosebire de al cel al saducheilor și fariseilor, nu era variabil, iar sărbătoarea paștelui cădea mereu într-o zi de miercuri (gregorian). Ca să nu mai spun că esenienii considerau calendarul oficial al evreilor contaminat de influențe păgâne infiltrate în mozaism în timpul captivității babiloniene, fapt confirmat de cercetările științifice contemporane. Tu te lipești de o eroare frecventă a oamenilor dintotdeauna, în momentul proiectezi retrospectiv convenții umane din prezent, în epoci istorice organizate de alte convenții, total diferite. Însă substanța argumentației mele este concentrată pe faptul evident că adventiștii sacralizează absurd o zi stabilită prin convenție umană, și nu odihna poruncită de Dumnezeu poporului evreu. Prin urmare n-ar fi o exagerare dacă dacă aș spune că adventiștii se închină lui Cronos (zeul grec al timpului), nu adevăratului Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu siguranță că trebuie să aibă și diavolul o zi. Rămân la ideea că aceasta nu este nici sfântă, nici sfințită, nici binecuvântată; căci diavolul nu are nimic sfânt. Din câte-mi amintesc (și de data aceasta-mi amintesc bine), n-am numit acea zi. În plus, duminica este ziua sfântă a ortodocșilor, nu a diavolului. Cu asta sunt [până și eu] de acord. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Am zis "prin absurd", căci e absurd ca și Dumnezeu să nu-Și mai aducă aminte când e sabat... în cazul că oamenii au uitat "să-și aducă aminte" (Ieșirea 20,8). Nu, n-ar fi o exagerare; ar fi o prostie! Bine că n-ai spus-o, ci ai folosit condițional optativul. Last edited by osutafaraunu; 06.05.2012 at 21:50:55. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
focul sacru? | Stanca | Alte Religii | 59 | 16.12.2012 00:29:10 |
Despre vesnicia chinurilor iadului | topcat | Generalitati | 358 | 29.11.2012 23:42:39 |
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 09.07.2010 23:16:59 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|