![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Una din multiplele preocupari cu iz fetid ale Profetului de Carton, un batranel care isi duce zilele de azi pe maine cu o pensie amarata, este scormonirea indentitatilor celor pe care, in licarirea mintii lui confuze, ii considera niste personalitati. Mi-a gasit si mie mailul pe un forum si a inceput investigatiile: contul meu de facebook, saitul bisericii, informatii, fotografii, activitati in biserica sau extrabisericesti. Dupa ce si-a facut "baza de date" a postat victorios aici o fotografie de-a mea pe care a prelucrat-o in Photoshop sau un alt program performant de editare fotografica. Deh, preocupari de batranel pensionar hacker cu o pensie amarata... Daca vede ca nu dai multe parale pe descoperirile lui, se plictiseste repede si se potoleste... :)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cre'ca imi schimb nr. de telefon! |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa postez aici mesajul meu de la alt topic pentru ca a fost inchis in timp ce scriam mesajul: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=7556&page=222
Citat:
Probabil video-ul este de la miscarea carismtica, o extindere a penticostalismului la alte culte. Sau la americani, probabil tot miscarea carismatica: http://www.youtube.com/watch?v=G-1q8...feature=relmfu Ti-au raspuns doi penticostali, ucenicul si penticostalul, cred ca ai observat diferenta intre mesaje. Pentru ca diferenta intre ei e ca cel ce-al doilea practica si el ceea ce se numeste "vorbirea in limbi", primul nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu, cu delicatete, m-am conformat. Te rog frumos sa nu mai faci judecati de valoare cu privire la persoana mea. Macar cata vreme esti in post. Sau, daca te tin bracinarii sa-mi comentezi postarile si sa imi faci prezentarile, nu mai urla ca din gura de sarpe cand iti raspund. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by catalin2; 03.04.2012 at 16:24:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai inceput sa-l aperi si sa faci lugu-lugu pe langa el. Sper ca te-ai mai trezit un pic la realitate. Tu nu poti echidistant. Esti prea pasional si subiectiv. Cand "profetul" tau scria despre penticostali ca sunt cocina si grajd nu s-a mai trezit dreptatea in tine. Iti repet, daca vrei sa nu-ti comentez postarile, inceteaza sa mai scrii despre mine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In plus, cum am mai spus de multe ori nici tie sau userilor eterodocsi agresivi nu le gasesc cea mai mare vina, ci gresitei administrari a forumului. Fiecare face atat cat ii e ingaduit, pe forum poate intra oricine. Si asta am mai spus, userii trebuie atentionati inainte de cateva ori, nu banati direct, pentru a se mentine o coabitare pasnica. Pentru ca nu are cum sa fie intelegere in legatura cu subiectele religioase, doar daca sunt numai ecumenisti, ori ortodoxia e cea mai putin toleranta fata de alte culte. De aceea trebuie din cand in cand atentionati unii useri ca sa nu uite ca sunt pe un forum ortodox si sa nu devina agresivi. Despre tine nu am scris nimic neaevarat, am inteles din ce ai scris ca practici vorbirea in limbi in adunare, daca nu ma insel chiar tu ai spus-o. Sper ca s-a inteles ca eu cat si sursele ortodoxe si nu numai considera aceasta "vorbire" nu de la Duhul Sfant. Acum pot afla de ce ai atacat direct trei persoane pe acel topic? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|