Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2012, 14:05:56
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
domnule Florin
?!

Citat:
ar trebui sa fiti totusi mai realist cand va raportati la acest personaj, Ellen White, nu ati trait in timpul ei, nu ati cunoscut-o personal, iar profetiile dumneaei nu s-au implinit in proportie de 100% deci chiar nu trebuie sa i se acorde credit maxim.
Eu acord credit maxim Scripturii, cât despre Ellen White am citit suficient de multe cărți de-ale ei ca să-mi pot forma o opinie personală, chiar fără să o fi cunoscut personal.
Vechi 24.03.2012, 10:06:22
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
?!
pfff ! profetii astia penticostali sunt varza !!! ma tot bipaie la celular desi eu le-am spus sa-si vada de ale lor, ma suna sa-mi zica vedenii si alte prostii de ale lor, acu' cateva zile ma suna unul sa-mi zica ca a auzit niste cuvinte "razvratit adventist", "Florin" si "Medias", dar nu stie ce reprezinta, poate stiu eu! asa fac toti profetii penticostali, aud niste aberatii tampite dar nu primesc nicio talmacire, lasa sa se interpreteze de fiecare cum vrea!

am fost odata in vizita la unul care era mare conducator, recunoscut ca apostol in viata si ma intreaba ce ma doare, fizic, ce boli am (desi eu nu-i solicitasem nimic) si dupa aia zice ca nu-mi face ungere cu untdelemn, ca de unde sa stie el daca nu cumva eu traiesc in pacat??? pai nu asta e rolul lui, daca se crede apostol si profet???
Luca 7:39

Last edited by Profetul de carton; 24.03.2012 at 10:11:26.
Vechi 24.03.2012, 13:16:49
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit Sherlock Holmes de Carton

Citat:
, domnule Florin,
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
?!
Citat:
pfff ! profetii astia penticostali sunt varza !!!
... acu' cateva zile ma suna unul sa-mi zica ca a auzit niste cuvinte "razvratit adventist", "Florin" si "Medias", dar nu stie ce reprezinta, poate stiu eu!

Una din multiplele preocupari cu iz fetid ale Profetului de Carton, un batranel care isi duce zilele de azi pe maine cu o pensie amarata, este scormonirea indentitatilor celor pe care, in licarirea mintii lui confuze, ii considera niste personalitati.

Mi-a gasit si mie mailul pe un forum si a inceput investigatiile: contul meu de facebook, saitul bisericii, informatii, fotografii, activitati in biserica sau extrabisericesti. Dupa ce si-a facut "baza de date" a postat victorios aici o fotografie de-a mea pe care a prelucrat-o in Photoshop sau un alt program performant de editare fotografica.
Deh, preocupari de batranel pensionar hacker cu o pensie amarata...

Daca vede ca nu dai multe parale pe descoperirile lui, se plictiseste repede si se potoleste... :))
Vechi 24.03.2012, 16:02:53
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Una din multiplele preocupari cu iz fetid ale Profetului de Carton, un batranel care isi duce zilele de azi pe maine cu o pensie amarata, este scormonirea indentitatilor celor pe care, in licarirea mintii lui confuze, ii considera niste personalitati.
omule nu intelegi, sunt niste prooroci penticostali care nu-mi dau pace si vor sa ma faca sa cred ca au darul profetiei, i-am bagat o data in seama (cu niste bani!) si de atunci se tin scai de mine, ma tot suna cu "descoperiri"; acum asta a primit unul, acele cuvinte, nu stiu daca se refera la aceeasi persoana, dar presupun ca e vorba de un adventist, nu stiu daca de pe acest forum! penticostalii pe care-i stiu eu nu se au bine cu adventistii si-i critica.
cre'ca imi schimb nr. de telefon!
Vechi 03.04.2012, 15:43:16
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Trebuie sa postez aici mesajul meu de la alt topic pentru ca a fost inchis in timp ce scriam mesajul: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=7556&page=222

Citat:
În prealabil postat de andreea.h Vezi mesajul
Uite ce e penticostalule, pe mine ma irita la maximum afirmatiile tale in necunostiinta de cauza. Batrana in cuza era bunica pastorelui de aceea nimeni nu si-a permis sa ii spuna ceva, daca tu crezi ca sunt vreun troll, treaba ta, nu e de parca ar fi singurul lucru gresit pe care il crezi pe lumea asta, dar de la asta pana la a-ti permite sa imi insulti prietenul e cale lunga si daca chiar te intereseaza, prietenul meu nu e deloc o momaie e un barbat de 2 metri care mi-a spus "hai sa iesim" si in acea criza de panica ce a durat 10- 15 minute, m-a strans la piept si m-a mangaiat si mi-a explicat ca sunt si profeti de caton si ca asta e motivul pentru care el a incetat sa mai mearga la adunare. Sper ca te-am elucidat. Chiar nu ma asteptam sa fiu nevoita sa fiu rautacioasa pe acest forum cum esti nevoit sa fii in viata de zi cu zi, dar daca ma simt atacata nu o sa ma sfiesc sa ma apar.
Penticostalismul are si aceste manifestari, pe care le-ai vazut, pentru ca asa s-a si format, la baza are vorbirea in limbi. Tu poate acum ai aflat ce este cu acest cult, bine ca nu ai nimerit mai rau: http://www.youtube.com/watch?v=eShUJ...eature=related
Probabil video-ul este de la miscarea carismtica, o extindere a penticostalismului la alte culte. Sau la americani, probabil tot miscarea carismatica: http://www.youtube.com/watch?v=G-1q8...feature=relmfu
Ti-au raspuns doi penticostali, ucenicul si penticostalul, cred ca ai observat diferenta intre mesaje. Pentru ca diferenta intre ei e ca cel ce-al doilea practica si el ceea ce se numeste "vorbirea in limbi", primul nu.
Vechi 03.04.2012, 16:03:11
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ti-au raspuns doi penticostali, ucenicul si penticostalul, cred ca ai observat diferenta intre mesaje. Pentru ca diferenta intre ei e ca cel ce-al doilea practica si el ceea ce se numeste "vorbirea in limbi", primul nu.
Catalin, m-ai rugat sa nu-ti mai comentez mesajele.
Eu, cu delicatete, m-am conformat.

Te rog frumos sa nu mai faci judecati de valoare cu privire la persoana mea.
Macar cata vreme esti in post.

Sau, daca te tin bracinarii sa-mi comentezi postarile si sa imi faci prezentarile, nu mai urla ca din gura de sarpe cand iti raspund.
Vechi 03.04.2012, 16:21:28
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Catalin, m-ai rugat sa nu-ti mai comentez mesajele.
Eu, cu delicatete, m-am conformat.

Te rog frumos sa nu mai faci judecati de valoare cu privire la persoana mea.
Macar cata vreme esti in post.

Sau, daca te tin bracinarii sa-mi comentezi postarile si sa imi faci prezentarile, nu mai urla ca din gura de sarpe cand iti raspund.
Am citit cum atacai si ironizai trei persoane pe celalalt topic si am crezut de cuviinta sa scriu adevarul. Am facut report din nou, dar singurul rezultat a fost inchiderea topicului si imposibilitatea de a putea raspunde acolo. In continuare cred ca singura solutie este banarea ta, pentru ca tot timpul ataci, chiar daca nu sunt eu, dar nu e vina mea ca adminul tolereaza si ce e gresit.

Last edited by catalin2; 03.04.2012 at 16:24:51.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13