![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
?!
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
pfff ! profetii astia penticostali sunt varza !!!
![]() am fost odata in vizita la unul care era mare conducator, recunoscut ca apostol in viata si ma intreaba ce ma doare, fizic, ce boli am (desi eu nu-i solicitasem nimic) si dupa aia zice ca nu-mi face ungere cu untdelemn, ca de unde sa stie el daca nu cumva eu traiesc in pacat??? pai nu asta e rolul lui, daca se crede apostol si profet??? ![]() Luca 7:39 Last edited by Profetul de carton; 24.03.2012 at 10:11:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Una din multiplele preocupari cu iz fetid ale Profetului de Carton, un batranel care isi duce zilele de azi pe maine cu o pensie amarata, este scormonirea indentitatilor celor pe care, in licarirea mintii lui confuze, ii considera niste personalitati. Mi-a gasit si mie mailul pe un forum si a inceput investigatiile: contul meu de facebook, saitul bisericii, informatii, fotografii, activitati in biserica sau extrabisericesti. Dupa ce si-a facut "baza de date" a postat victorios aici o fotografie de-a mea pe care a prelucrat-o in Photoshop sau un alt program performant de editare fotografica. Deh, preocupari de batranel pensionar hacker cu o pensie amarata... Daca vede ca nu dai multe parale pe descoperirile lui, se plictiseste repede si se potoleste... :)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cre'ca imi schimb nr. de telefon! |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa postez aici mesajul meu de la alt topic pentru ca a fost inchis in timp ce scriam mesajul: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=7556&page=222
Citat:
Probabil video-ul este de la miscarea carismtica, o extindere a penticostalismului la alte culte. Sau la americani, probabil tot miscarea carismatica: http://www.youtube.com/watch?v=G-1q8...feature=relmfu Ti-au raspuns doi penticostali, ucenicul si penticostalul, cred ca ai observat diferenta intre mesaje. Pentru ca diferenta intre ei e ca cel ce-al doilea practica si el ceea ce se numeste "vorbirea in limbi", primul nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu, cu delicatete, m-am conformat. Te rog frumos sa nu mai faci judecati de valoare cu privire la persoana mea. Macar cata vreme esti in post. Sau, daca te tin bracinarii sa-mi comentezi postarile si sa imi faci prezentarile, nu mai urla ca din gura de sarpe cand iti raspund. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by catalin2; 03.04.2012 at 16:24:51. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|