![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru a doua și ultima oară: nu a fost o acuză și nu a fost ceva neapărat negativ. |
|
|||
|
|||
![]()
pe vremea dumneaei nu aparusera inca aceste manifestari (1827-1915)
|
|
|||
|
|||
![]()
Bisericile carismatice nu apăruseră încă, însă manifestări carismatice și spiritiste erau deja prezente în unele mișcări religioase din Statele Unite.
Last edited by osutafaraunu; 19.02.2012 at 15:50:27. |
|
|||
|
|||
![]()
stiti cum se manifesta spiritistii in transele lor cand vorbesc cu mortii? exact ca carismaticii ---> pierderea constientei, "ceva pune stapanire pe trup", tremuraturi, caderi necontrolate, spasme etc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aveti oportunitatea de a posta parerea acestei doamne vis-a-vis de acele manifestari (care nu prea existau pe vremea ei decat in cercuri evident oculte, precum sedintele de spiritism), eu am postat ce am citit pe un alt forum si am reprodus aici, nu am intentia sa o invinovatesc pe madam Albu cu orice pret.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
sigur ca da, va multumesc anticipat.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu am bagat-o pe Ellen White in miscarea carismatica, insa, domnule Florin, ar trebui sa fiti totusi mai realist cand va raportati la acest personaj, Ellen White, nu ati trait in timpul ei, nu ati cunoscut-o personal, iar profetiile dumneaei nu s-au implinit in proportie de 100% deci chiar nu trebuie sa i se acorde credit maxim.
|
|
|||
|
|||
![]()
?!
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
pfff ! profetii astia penticostali sunt varza !!!
![]() am fost odata in vizita la unul care era mare conducator, recunoscut ca apostol in viata si ma intreaba ce ma doare, fizic, ce boli am (desi eu nu-i solicitasem nimic) si dupa aia zice ca nu-mi face ungere cu untdelemn, ca de unde sa stie el daca nu cumva eu traiesc in pacat??? pai nu asta e rolul lui, daca se crede apostol si profet??? ![]() Luca 7:39 Last edited by Profetul de carton; 24.03.2012 at 10:11:26. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|