![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
chiar de am ajunge ca in X Man, tot nu ai zice ca este evolutie, ci adaptare la mediu. |
|
||||
|
||||
![]()
hai sa nu fim ipocriti.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu amice. Daca am ajunge ca in personajele din X Man ar fi evolutie. Totusi arata-mi un om ca un personaj din X Man. Exista? Nu. Exista fiinta vie in tranzitie? Pana acum nu s-a descoperit asa ceva, desi se cauta de cateva sute de ani. Asa ca unde este evolutia?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vladstejaru; 23.03.2012 at 14:59:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar cred ca este inutil sa-ti repet ca evolutia se vede doar doar in milenii si mai ales milioane de ani. este ca si cum te-as intreba: ai vazut tu Raiul? sau L-ai vazut tu pe Dumnezeu? |
|
||||
|
||||
![]()
eu nu, dar alti oameni da, au vazut atat pe Dumnezeu cat si Raiul. Dar fiinte vii in tranzitie nu ai vazut nici tu si nici alti oameni. Si apropos, cine este cel ce stabileste ca evolutia cuiva trebuie sa dureze milioane de ani si nu zeci sau sute? Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu oamenii de stiinta. ei constata si consemneaza. |
|
||||
|
||||
![]()
sunt sceptic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Daca vorbim despre evolutie ca despre o credinta nici asta nu ne ajuta prea mult.Abia atunci incep intrebarile.Dar noi santem bucurosi ca scapam de "Big Brother " si uitam sa ne punem intrebari mai departe. |
![]() |
Tags |
creatie, darwin, evolutie, habotnici, maimute |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CREATIE sau EVOLUTIE? | C.tin | Teologie si Stiinta | 550 | 30.09.2017 17:36:17 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|