![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca sunt legate, evolutia este rezultatul a o serie de adaptari
|
|
||||
|
||||
![]()
asta e parerea ta amice. Negrii au aparul cu mult timp in urma, de mii de ani. Nu se stie sigur de cand anume. Dar au ramas la fel ca albii, singura deosebire fiind doar culoarea pielii. Daca tu numesti asta evolutie...te inseli! Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Spui ca originea negrilor e diferita de cea a albilor sau?
|
|
||||
|
||||
![]()
nu amice.Toti oamenii au aceeasi origine. Negrii doar s-au adaptat la conditiile mediului. Atat. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum 100 de ani ai fi spus, ca noi toti, ca negrii nu sunt oameni si nu au suflet. Totusi nu se poate sa nu vezi diferentele fizice. Nu este vorba doar de culoarea pielii. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca e periculos sa vorbesti de evolutie in gandire.Cele mai mari crime din istoria umanitatii s-au petrecut foarte aproape de noi.Sau s-ar putea sa nici nu se fi petrecut inca.
![]() Faptul ca unii au ascuns gunoiul sub pres si au transferat sclavia peste hotare dupa care au ingaduit o oarecare libertate in interiorul societatii nu e chiar evolutie.E doar indoctrinare mult mai eficienta decat pe vremea comunistilor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar cam asa se intampla si cu TE. evolutia se accelereaza sub influeanta factorilor externi. |
|
||||
|
||||
![]()
dragul meu amic ma dezamagesti. Daca un om are 1,78 m iar altul are 1,64 m, cel de 1,78 a evoluat fata de cel de 1,64 m doar prin faptul ca e mai inalt? Tu numesti evolutie faptul ca oamenii gandesc diferit? Care sunt acele diferente fizice care sa ateste o evolutie la om?Daca omul ar ajunge ca unul din personajele din filmul X Man atunci da, ar fi evolutie, ceea ce nu este cazul. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
chiar de am ajunge ca in X Man, tot nu ai zice ca este evolutie, ci adaptare la mediu. |
|
||||
|
||||
![]()
nu amice. Daca am ajunge ca in personajele din X Man ar fi evolutie. Totusi arata-mi un om ca un personaj din X Man. Exista? Nu. Exista fiinta vie in tranzitie? Pana acum nu s-a descoperit asa ceva, desi se cauta de cateva sute de ani. Asa ca unde este evolutia?
|
![]() |
Tags |
creatie, darwin, evolutie, habotnici, maimute |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CREATIE sau EVOLUTIE? | C.tin | Teologie si Stiinta | 550 | 30.09.2017 17:36:17 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|