![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
asa este, dar din pacate multe femei asa percep aceasta institutie sfanta...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
D-voastra daca ati lucrat in Romania ,unde ati vazut altfel de femei ? Poate acum s-a schimbat mentalitatea ,nu stiu ce sa spun ,or fi si asemenea specimene ,poate prin Bucuresti . |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by Profetul de carton; 20.03.2012 at 13:58:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu ma feresc de generalizari ,e periculos.
Tinerele fete din ziua de azi isi cauta un partener ,nu neaparat vreun bogatas. Acelea care umbla dupa averi sunt de alta factura . |
|
|||
|
|||
![]()
Asa greu e sa recunosti ca de fapt asta e cercul in care te invarti? :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu as putea sa spun ca barbatii sunt egoisti si nu se gandesc decat la satisfactia personala, materiala sau sexuala, dupa barbatii cu care am intrat in contact dar nu o fac pentru ca mai sunt si barbati buni. |
|
||||
|
||||
![]()
Ciudat, nu pare că se plânge, de ce această concluzie?
|
|||
|
|||
![]()
Pai tocmai spunea ca la locul de munca ..... etc etc, si mie imi pare ca se plange.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se pare ca duhul barbatului care se crede buricul targului doar ptr ca aduce banii in casa inca ii chinuie pe multi. Stimate domn, se pare ca inca nu ati inteles familia din perspectiva crestina. De fapt, intersectia dvs cu crestinismul se pare ca nu a avut loc niciodata sau daca a avut a fost de scurta durata. Nu e de mirare ca alaturi de un barbat cu mentalitatea asta, femeia isi pune mainile in cap si ar vrea sa plece in lume. Intr-o astfel de familie a murit dagostea , in schimb i se aduce un cult special lui mamona. Vai de crestinismul nostru!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 13:06:08 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 01:15:19 |
|