![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
eu sunt de acord cu profetul. Nu generalizez cum nici el nu a generalizat. Prin natura profesiei mele, am contact zilnic cu tineri. 8 din 10 fete viseaza sa aiba un iubit sau sot bogat care sa le satisfaca toate capriciile. Asta e realitatea sau mai bine spus "educatia" pe care acesti tineri au primit-o de la societate prin televizor. Doamne ajuta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca stam prost cu educatia nu e nici o indoiala, dar o statistica exacta e greu de facut. Nu stiu in ce masura este si relevanta. |
|
|
||||
|
||||
|
tineri de liceu. Am contact zilnic (luni-vineri) cu tineri din 2 licee, din toate categoriile si medii diferite (cred ca intelegi ce vreau sa spun).
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca intelegi ce vreau sa spun. :) Acum nu ca am fi foarte morali si fetele noaste ar fi grozave din cale afara in marea lor majoritate. Dar mi se pare aiurea sa se revina obsesiv asupra cazurilor problema de parca toata viata s-ar invarti in jurul lor. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 01:20:42 |
| Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 01:05:39 |
| Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 14:06:08 |
| Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 21:14:49 |
| suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 02:15:19 |
|
|