![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
@Profetul de carton. Sa stii ca si barbatii sunt materialisti. Oho si cati sunt. Si femeile si barbatii au uscaturile lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este o consecinta indirecta. La baza sta un calcul economic. Familia in care doar barbatul munceste, trebuie sa castige de doua ori mai multi bani, deci salariile trebuie sa fie de doua ori mai mari. Punand si femeia la munca, venitul familiei ramane constant dar se injumatateste salariul minim. Binenteles ca nu se putea spune omului verde in fatza cum stau lucrurile, asa ca s-au inventat asociatiile si campaniile feministe care chipurile promoveaza binele femeii cerand emanciparea sa, adica vezi tu, sa nu mai stea ca bleaga pe langa copii ca de ei are grija societatea sa ii educe "cum trebuie", ea trebuie sa fie biznis uoman, sa promoveze profesional (doar nu o sa zica 35 ani muncitoare de 9 ore pe zi cu putin peste salariul minim pe economie + inca 4 ore acasa). Si uite asa, capitalismul castiga, familia si femeia pierde. Dar e emancipata, da? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ba mai mult, faptul de a fi in stare sa recunosti asta duce spre o re-aranjare a lor. La extrema auto-compatimirii si a vaicarelilor exista o alta extrema la fel de rea - cea a autojustificarii si a indreptatirii a ceea ce, existential vorbind, este totusi o eroare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu sau eu? Eu probabil ca as face acelasi lucru, nu regret nimic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa fie oare atat de important ceea ce faci dpdv profesional pentru umanitate decat a lasa in urma sfinti? Eu nu cred. Daca esti sterila, ar fi o explicatie dar chiar si asa cred ca exista lucruri mult mai bune decat o meserie oarecare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. E un caz general de conduita - crestineste vorbind trebuie sa alegi ori casatoria ori calugaria. De casatorie cred ca esti absolvit daca nu poti face copii, dar nu e neaparat o interdictie. |
|
||||
|
||||
![]()
Oare cum iti dai seama ca nu poti face copii inainte sa te casatoresti si sa incerci?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 13:06:08 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 01:15:19 |
|