![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un exemplu de pilda, din Sfanta Scriptura, ti-a dat osutatafaraunu. Numai ca tu o numesti povestire SF. Ciudata afirmatie care spune multe despre respectul pe care-l acorzi Cuvantului lui Dumnezeu. Daca am fi spus noi asa ceva, sa vezi ce percutau luptatorii impotriva "ereticilor". Vrei sa iei literar pilda bogatului nemilostiv si a saracului Lazar? O sa intri in multe incalceli. Nu stiu cum o sa explici in ce stare se afalu bogatul si Lazar (de vreme ce inca aveau trup - fara sa se pomeneasca ceva despre suflet) sau cum este cu sanul lui Avram fara urma de Dumnezeu, s.a.m.d. Last edited by grasu77; 25.01.2012 at 08:02:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu compara fantomele de morti cu creaturi vii (care nu au murit).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Duhurile slujitoare sant creaturi vii ? Ce inseamna creaturi vii ? Au un suflet adica "trup + suflare de viata" cu, credeti voi ? Sau sant doar suflare ? Au vointa libera sau nu ? Unde anume tin vointa daca o au si daca sant doar suflare de viata ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Asta e problema nu ? Refuzam sa credem ce scrie acolo pentru ca noi stim deja ca ne-a spus profeata. Il inventam pe Noe unde scrie de Hristos pentru ca ne-a spus profeata ca e imposibil sa existe duhuri in inchisoare .Cautam prin codex-uri sa gasim noi ca nu scrie duh acolo unde scrie duh si nici macar cand ni se arata clar ca si acolo scrie duh nu recunoastem. Care scriptura sa o cred ? Asta cu Noe in locul lui Iisus si unde nu scrie duh la Luca 24:39 ? Asta pe care ti-ai construit-o singur ca sa te minti si ca sa-i minti si pe altii ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Luca 3 18. Pentru că și Hristos a suferit odată moartea pentru păcatele noastre, El cel drept pentru cei nedrepți, ca să ne aducă pe noi la Dumnezeu, omorât fiind cu trupul, dar viu făcut cu duhul, 19. Cu care S-a coborât și a propovăduit și duhurilor ținute în închisoare, 20. Care fuseseră neascultătoare altădată, când îndelunga-răbdare a lui Dumnezeu aștepta, în zilele lui Noe, și se pregătea corabia în care puține suflete, adică opt, s-au mântuit prin apă. Poate m-am exprimat eu în viteză. Cei care sînt, care urmează să fie omorîți, sînt ei exterminați complet de ucigașii lor în momentul crimei? Adică desființați întru totul din existența de orice fel? E trist că gîndiți așa.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și a murit săracul și a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam. A murit și bogatul și a fost înmormântat. Și în iad, ridicându-și ochii, fiind în chinuri, el a văzut de departe pe Avraam și pe Lazăr în sânul lui. Domnule, Scrie mai sus că au murit cei doi și au fost duși unul sus și unul la adînc? Da sau nu? Dacă existența lor ar fi fost temoprar suprimată pînă la Învierea de obște, după cum susțineți, cine a fost dus în sînul lui Avraam și cine a fost dus în Iad? Da, ideea care ni se transmite este să nu ajungem și noi în situația bogatului celui idiot. Dar atenție! Aici Hristos narează o întîmplare reală, istorică, a unor evenimente care s-au întîmplat în realitate din moment ce îi spune lui Lazăr pe nume. Este singura parabolă în care Iisus spune numele unui om, or asta este o dovadă foarte clară că acea persoană a trăit, a murit, a existat și există încă în momentul de față și pentru totdeauna în vecii vecilor!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credeți domnule în Scriptură că e Cuvântul Adevărului lui Dumnezeu! Altfel vă rătăciți rău de tot... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și acum te întreb și pe tine: tu crezi în "nemurirea sufletului", ori în "nemurirea duhului"? Ca să știu și eu cu cine am de-a face... Cele 11 texte grăiesc destul de clar: nimicire, ucidere, distrugere, omorâre. Dacă mai rămâne ceva viu după aceste acțiuni, ar trebui să scrie, măcar în unul din aceste 11 texte. Și stai așa că mai urmează... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iisus spune clar : "am carne si oase nu sant duh".Daca asa scrie acolo , si asa scrie si daca scrie ca Dumnezeu e duh si ingerii sant duhuri si diavolii sant duhuri necurate atunci de ce pare greu de crezut ca si duhurile dreptilor cei desavarsiti traiesc ca si duhurile tinute in inchisoare ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|