![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar eu zic ca Iisus a fost martian.Poti sa ma contrazici? Scrie in Biblie ca NU afost matrian Iisus? Nu! Deci... |
|
|||
|
|||
![]()
Bine omule, a fost [și] marțian dacă dorești... că doar El a creat planeta Marte...
|
|
||||
|
||||
![]()
si atunci cand vii cu raspunsul?
|
|
||||
|
||||
![]()
Probabilitatea ca Mihai al nostru(Erethron) de a fi Dumnezeu(sau Fiul) e aceeasi cu a Arh Mihail de a fi Fiul lui Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai stam de vorba daca apare in Biblie cuvantul "martian" si se spune despre acest personaj ca s-a luptat cu diavolul. Noi vorbim de expresii biblice, nu despre martieni sau alte cele. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca scrie una dintre capeteniile cele mai de seama ce dovada vrei mai buna de atat ? Una dintre capetenii inseamna mai multi decat unul.Cand se spune Arhanghelul Mihail in Iuda,asta inseamna -> Capetenia ingerilor Mihail.Dar asta nu inseamna ca e singurul arhanghel.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ciudata logica. Sa iei un nume de identificare, sa-i cauti semnificatia biblica si sa te crezi Dumnezeu. In cazul d-lui Erethorn, Mihai insemna mihai (si atat).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-a mai pus aceasta intrebare. Ai un raspuns (nu stiu cat de multumitor) aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...1&postcount=25 P.S. Vad ca aveti o obsesie pentru problema cu arhanghelul Mihail. Sa inteleg ca asta este singura invatatura din categoria "invataturi incredibile" ale adventistitlor? Eu ma asteptam sa curga exemplele cu astfel de "invataturi incredibile". Last edited by grasu77; 18.01.2012 at 11:53:32. |
|
||||
|
||||
![]()
asta iti cer si eu: cartea, capitolul, versetul in care scrie ca Iisus e Mihail arhanghelul. Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|