![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 18.01.2012 at 09:42:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ghici ghicitoarea mea: cine este Comandantul Suprem și Cel asemenea lui Dumnezeu (de fapt, chiar Dumnezeu)? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Logica mea pălește în fața logicii Scripturii, iar Scriptura acordă titlul acesta de Dumnezeu și de Yahweh atât Tatălui, cât și Fiului. Încercând să mă contrazici, nu vei face altceva decât să te apropii periculos de mult de dogmatica martorilor lui Iehova.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi nu sunt "Asemenea lui Dumnezeu" ? Păi atunci, de ce n-aș fi Dumnezeu ? E clar că sunt. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
later edit: sper că glumiți Last edited by osutafaraunu; 18.01.2012 at 11:14:35. Motiv: în tip ce scriam răspunsul v-ați editat postarea |
|
||||
|
||||
![]()
"Sa facem om dupa Chipul si Asemanarea Noastra" a zis Domnul.
|
|||
|
|||
![]()
Corect. Deci, sunt făcut după asemănarea și chipul lui Dumnezeu, mă și cheamă Mihai, deci, după logica adventistă, e clar că eu sunt Dumnezeu.
Edit. Domnule Trice, vedeți că nici în privința numelui n-ați prea nimerit-o. Mihail nu înseamnă "Asemenea lui Dumnezeu", ci "Cine e ca Dumnezeu". Nu e chiar același lucru. Ia să vedem ce spune Scriptura despre Arhanghelul Mihail: Dar Mihail, arhanghelul, când i se împotrivea diavolului certându-se cu el pentru trupul lui Moise, n'a îndrăznit să-i aducă judecată defăimătoare, ci a zis: „Ceartă-te pe tine Domnul!“ Dumneavoastră chiar vă imaginați că Sf. Apostol Iuda ar fi scris despre Dumnezeu fraza "n-a îndrăznit" ?! Last edited by Erethorn; 18.01.2012 at 11:19:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Această asemănare nu se referă în niciun caz la Dumnezeire, Veșnicie, Atotputernicie, Atotștiință, etc. Sunteți de acord?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|