![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
later edit: sper că glumiți Last edited by osutafaraunu; 18.01.2012 at 11:14:35. Motiv: în tip ce scriam răspunsul v-ați editat postarea |
|
||||
|
||||
![]()
"Sa facem om dupa Chipul si Asemanarea Noastra" a zis Domnul.
|
|||
|
|||
![]()
Corect. Deci, sunt făcut după asemănarea și chipul lui Dumnezeu, mă și cheamă Mihai, deci, după logica adventistă, e clar că eu sunt Dumnezeu.
Edit. Domnule Trice, vedeți că nici în privința numelui n-ați prea nimerit-o. Mihail nu înseamnă "Asemenea lui Dumnezeu", ci "Cine e ca Dumnezeu". Nu e chiar același lucru. Ia să vedem ce spune Scriptura despre Arhanghelul Mihail: Dar Mihail, arhanghelul, când i se împotrivea diavolului certându-se cu el pentru trupul lui Moise, n'a îndrăznit să-i aducă judecată defăimătoare, ci a zis: „Ceartă-te pe tine Domnul!“ Dumneavoastră chiar vă imaginați că Sf. Apostol Iuda ar fi scris despre Dumnezeu fraza "n-a îndrăznit" ?! Last edited by Erethorn; 18.01.2012 at 11:19:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Limba ebraică permite acest sens. Unde mai pui că în ebraica biblică nu există semnul întrebării...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe dumneata te cheama Mihai si atat (fara nici o semnificatie, doar pentru identificare). Ce-ar fi daca si cei pe care ii cheama Emanuel s-ar crede Dumnezeu? Interesanta logica (mai ceva ca cea adventista).
|
|
|||
|
|||
![]()
Această asemănare nu se referă în niciun caz la Dumnezeire, Veșnicie, Atotputernicie, Atotștiință, etc. Sunteți de acord?
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc. Cat imi doream sa le raspund asta, doar ca eu nu mai vorbesc cu ei. Nu ii mai incurajez sa lanseze provocari.
|
|||
|
|||
![]()
Vedeți domnu' Lucian? De când nu mai vorbiți cu noi, v-ați cam pierdut antrenamentul... sunteți puțin cam în urmă cu șirul argumentelor...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|