![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Unde scrie în Sfânta Scriptură "Iisus este Mihail" ? Unde scrie în Sfânta Scriptură "Există un singur arhanghel" ? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vedeti explicatiile din acest link: http://ro.wikipedia.org/wiki/Arhanghelul_Mihail. De altfel, de vreme ce nu recunoasteti nici preotia lui Hristos, cum sa-i recunoasteti rolul de conducator al ingerilor buni (arche - conducator, anghelos - ingeri)? Este ca si cum ai intreba: unde scrie in Scriptura ca Iisus este ca Dumnezeu (Mihail inseamna "Cine este ca Dumnezeu"). Citat:
Unde dai si unde crapa! Eu va rog sa identificati dvs. (si alti catolici) biserica catolica, in Sfanta Scriptura. Caci, aceasta mareata institutie nu are cum sa nu apara in Scriptura. Aveti ocazia sa va laudati, cu biserica dvs. In plus, nu s-a deschis nici un topic cu o astfel de tema ("biserica catolica in Sfanta Scriptura"). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.watchtower.org/e/bh/appendix_11.htm Acum aștept scuzele. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce tampenie spuneti .Ca in biblie scrie Arhanghelul Mihail deci el e singurul arhanghel.Scrie foarte clar in Biblie ca Mihail este unul dintre capetenii nu scrie nicaieri ca este singurul arhanghel . Arhanghel = Capetenie.
Am mai dat citatul ala unde scrie clar ca Mihail este una din capeteniile cele mai de seama.Daca este una din capetenii inseamna ca mai sant si altii.Satana a fost una din capeteniile cele mai de seama. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu. La ortodocsi, ca si in Biblie, satana a fost Heruvim asa cum scrie la Isaia. Dar tot nu ai raspus: UNDE SCRIE IN BIBLIE CA IISUS E ARHANGHELUL MIHAIL? Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dar căpetenia împărăției Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci și una de zile; însă iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor și am ieșit biruitor acolo, lângă împărații Persiei." Cum poate fi unul singur daca este una dintre capetenii ? Si cum poate fi Iisus ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Concluzia (pe care, de altfel, Martorii și-o însușesc) este că Iisus este o creatură - una din căpetenii. Azeșiștii, deși la origine nu au fost trinitarieni, au devenit trinitarieni în prima parte a secolului trecut; totuși, la identificarea lui Iisus cu Mihail nu au renunțat, deși o asemenea doctrină numai la arianism poate conduce. Last edited by Erethorn; 17.01.2012 at 21:41:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O intrebare totusi: de ce trebuia sa-i aduceti in discutie pe martorii lui Iehova (asociindu-i cu adventistii de ziua a saptea)? Eu stiu ca adventistii se aseamana mai mult cu catolicii si ortodocsii. Credem in dumnezeirea Domnului Iisus Hristos, avem acelasi crez, asteptam revenirea Mantuitorului si invierea mortilor. Poate ca si dvs. ar trebui sa va cereti scuze. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|