Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
[/list]s-a mai discutat suficient de mult pe subforumul acesta. Sufletele din Apoc. 20,4 nu cred că s-au mai luat în discuție. Am o întrebare: cum pot fi aceste suflete deja în cer din moment ce acei martiri (neînchinătorii la semnul fiarei) încă n-au murit și posibil nici nu s-au născut încă?
|
"4.Și-am văzut tronuri; și ei c s'au așezat pe ele; și li s'a dat lor putere să judece; și-am văzut sufletele celor descăpățânați din pricina mărturiei lui Iisus și din pricina cuvântului lui Dumnezeu și care nu i s'au închinat Fiarei și nici chipului ei și semnul ei nu l-au primit pe fruntea și pe mâna lor. Și ei au înviat și au împărățit cu Hristos o mie de ani."
Am mai spus Apocalipsa este cea la greu de interpretat carte a Sf Scripturi. De fapt orice profetie cu privire la a doua venire e "grea". Si pentru ca am prea multe cunostinte nu ma pronunt. Dar am totusi o intrebare: de unde citind versetul din Apocalipsa 20:4, se intelege ca aceia nu au murit? Nu reiese de nicaieri. Mai mult din urmatorul verset se intelege ca erau morti:
"5 Ceilalți morți nu învie până ce nu se vor sfârși miile de ani. Aceasta este învierea cea dintâi. "
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
încă n-au murit și posibil nici nu s-au născut încă?
|
La Judecata? La a doua venire? Atunci cand se vor naste?