![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ajunge o bâtă (de carton) la un car de oale!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu dvs ar trebui sa explicati logica pe baza careia ati sustinut ca BO este o secta.
|
|||
|
|||
![]()
Am spus eu că erau adventiști? M-am referit la faptul că păzeau sâmbăta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aaaa. Deci daca respecti sambata nu mai conteaza nimic ce crezi...Poti sa crezi orice!?!
|
|
||||
|
||||
![]()
Si ce daca gresesc. Doar se corecteaza. Ce daca a spus Hristos ca pe Biserica Lui nu o vor birui nici portile Iadului? A fost biruita de niste oratori buni si unii lichidatori. Stateau cu arcul dupa colt. Dar Au venit si cei "alesi" dupa 1800 de ani, care na au mai gresit ca doar sunt oameni. Dar s-au corectat. In schimb au gresit in trecut. Nici atunci nu recunisteau ca erau indusi in eroare. Dar acum clar nu mai gresesc. Gresesc aia care tin de 2000 de ani niste invataturi gresite.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu toate acestea am dovezi istorice. O să mi le cereți. Nu o să vi le dau. Vă dau cel mult lucrări care s-au ocupat de această problematică, să vă răfuiți cu autorii lor, nu cu mine. Scopul dumneavoastră pe aceste topice este tot mai evident... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da ai dreptate Lucian. Si daca sarea s-a pierdut i-a dat Dumnezeul advent o noua punga de sare femeii aceia cu numar de fiara. White! Voi sunteti sarea pamantului; daca sarea se va strica, cu ce se va sara? De nimic nu mai e buna decat sa fie aruncata afara si calcata in picioare de oameni. (Mat.5:13)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sincer oamenii astia nu inteleg cat de irationali sunt(eu cu siguranta, ca nu mi-as fi permis sa spun asa ceva despre cei "alesi").
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|