![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai aici (http://bibledatabase.net/) zeci de variante de traduceri ale Bibliei, facute de pazitori ai duminicii. Ai si originalul grecesc (transliterat). Arata-ne o singura traducere in care versetul din Evrei 4:8 spune, la final, "o alta zi de odihna". Nu vei gasi. Toate traducerile se incheie cu expresia "o alta zi". Puct. Repet: doar traducerea ta falsificata spune "o alta zi de odihna". |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am facut nici o traducere noua dar am aratat ca se subantelege. Apoi ce rol ar avea sa se vorbeasca despre a saptea zi in acel pasaj daca pasajul se refera la cu totul altceva?!?4. Caci undeva, despre ziua a saptea, a zis astfel: "Si S-a odihnit Dumnezeu in ziua a saptea de toate lucrurile Sale"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Biblia trebuie tradusa exact asa cum a fost scrisa, nu dandui subantelesuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by bairstow; 20.12.2011 at 18:59:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Hotul striga "hotu". Arata ce minciuna am spus. Macar una singura.
P.S. Faci o mare greseala. Tu te simti angajat intro competitie (ceea ce nu este cazul). Si, cand simti ca ai pierdut (desi nu ai ce) te oftici si arunci cu mizerii. Ia incearca sa-ti schimbi optica si scopul. O sa-ti fie mai bine. |
|
|||
|
|||
![]()
In primul rand tu ai spus primul despre mine ca mint deci tu ai dat dovada de slabiciune mai ales ca eu nu minteam. Apoi ti-am aratat si mai sus dar si in alte zile ca minti! Apoi ai adus dovada o carte care tu nu ai pus mana pe ea si care pana la urma nu arata nimic ce sa mai vorbim despre dogma ortodocsiei? Asta e tot ce a-ti gasit? :)
Apoi nu am chef sa ma uit iara ca de ce tai sau scot ca de ce e al intailea cand e al patrulea verset etc etcDar te-am intrebat ce lagatura are ziua saptea cu teoria care ai aratat-o mai inainte sau mai bine zis cu ce vrea sa arate aceasta episcola. Mai ales ca sunt unii adventi care citeaza acest cap 4 ca aratand ca ziua de sabat ramane valabila! Cand biblia spune :o alta zi... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Pana una alta: noapte buna si vise placute. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vad unde este problema. Eu ti-am dat referinte exacte (autor, titlu, pagina). Poti verifica. Dar, pana una alta poti sa stai linistit. Am luat citatul din surse cat se poate de credibile.
Biblia vorbeste despre o alta zi cand vom intra in odihna Lui, nu despre o alta zi de odihna (cum spune falsificatorul Bibliei - lucru pe care puteai foarte usor sa-l verifici - doar ti-am dat mura-n gura). |
|
|||
|
|||
![]()
Asa poate gandesc si evreii despre voi! Stim ca Iisus vedea altfel respectarea acestui zi , zi data pentru om nu pentru a lui condamnare asa cum vedeau evreii (si azi voi) si probabil inca mai vad asa!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Fara sa vrei ai spus un adevar. Evreii nu gandesc bine despre noi. Nu le convine ca tinem sabatul (si pentru faptul ca nu-l tinem ca ei - cu tot noianul de reguli absurde, la fel ca pe vremea Mantuitorului). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|