Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90
Imi pare rau ca nu ai primit cadouri, chiar daca, pe de alta parte, spui ca Mos Craciun ti-a inseninat, intr-adevar, copilaria. Da, vad la ce le e gandul tuturor. Tocmai de aceea, zic ca ar fi mai bine sa nu renuntam la aceste "tampenii". Poate daca le-ar fi gandul la asta, nu le-ar mai fi la cele mentionate de tine.
|
Hmm... rezolvarea acestor probleme nu se gaseste in niciun caz in pomul de Craciun,ci mai degraba in educatie,credinta etc.
Citat:
Apoi, termenul "a agata" nu imi place deloc, dar dincolo de asta, ce Doamne iarta-ma ai cauta tu, om in toata firea, cu o fetita de 15 ani?
|
Ce om in toata firea? Am 22 de ani,proaspat impliniti. Si numai "fetite nevinovate" nu sunt alea de 15 ani... (unele,ca sa nu zic majoritatea).
Oricum eu m-am exprimat total diferit,am spus "daca".
Citat:
Sunt multi care tin astfel de braduti in ghiveci si la bloc.
|
Mda,nu ar fi chiar ceva imposibil. Insa ultima oara cand am avut pom de craciun mi s-a urcat pisica in el,asa ca nu am de gand sa-l tin ca sa-l pazesc mai mult
Citat:
Te inseli. Despre data invierii apar unele indicii, ceea ce nu se poate spune despre data nasterii. Si crede-ma ca data sarbatorii Nasterii lui Iisus nu a fost aleasa asa, ca sa fie "una din cele 365".
|
Nu zic ca a fost aleasca chiar la intamplare,insa nici nu se stie ceva exact 100%. Ideea era ca sarbatorim mai mult ca amintire si cinstire a acelei zile,nu neaparat ca este exact cea stabilita (de aceea am dat exemplu Pastele,cand ziua difera de la an la an,totusi ea avand aceeasi insemnatate).