![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă Soarele e calculat la distanța și dimensiunea spusă de ei, rămîne să găsesc demonstrația, chiar sînt curios. Însă dacă ei nu știu din ce e făcut și cum funcționează nu presupune automat că modelul cosmologic propus de ei este greșit. Simple propuneri de genul celei citate de tine pot veni din partea unor oameni mai puțin pregătiți și pot fi combătute dacă sînt slabe, nu am nici o problemă cu asta. Nu uita că modelul celălalt al Universului este plin de mistere și de întrebări încă fără răspuns. Ca să-ți răspund postării anterioare, eu nu mă aflu în nici o fază de negare, ci doar pun în cîntar posibilitatea ca lumea să nu fie descrisă tocmai corect de manualele școlare. Pentru asta trebuie să mă mut undeva la mijloc încercînd să fiu obiectiv. Dar cum voi sînteți mulți și eu sînt unul singur, trebuie să mă prefac a fi de partea Pămîntului Plat ca să am cum discuta în contradictoriu cu audiența. Deci știu ce este spectrometria și ce studiază. Știu de unde provin neutrinii și pot să-ți amintesc că orice stea în care atomii de H fuzionează în He este generatoare [și] de neutrini, particule care trec prin orice și merg la înfinit în toate direcțiile. Deci nu e neapărat ca aceștia să provină de la Soarele nostru drag. Discuția rămîne deschisă și îmi pare rău că nu am mai mult timp liber ca s-o fac pe-a moderatorul acestui subiect "ridicol".
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|