![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si sutasului Corneliu i-a fost putin propovaduit si apoi a fost botezat.
A se vedea la Sfanta Scriptura - Faptele Sfintilor Apostoli,capitolul 10. Deci nu stiu ce il inseala dracii pe fratele Savonarola sa zica ca nu e din revelatie in BO sau in BC,referitor la practicarea botezului la copii si la ne-acceptarea unora ca nasi.
|
|||
|
|||
|
Adica cum e de discutat credinta nasilor,biserica e cumva Inchizitie sau spital duhovnicesc?
Ce Sfantul Apostol Pavel l-a luat la intrebari dogmatice pe acel temnicer de hotarase sa primeasca Sfantul Botez?
|
|||
|
|||
|
Da mai frate Catalin si frate Savonarola,niciunul din acesti nasi discutati aci nu indrazneste sa se apuce sa comenteze vreun ierarh al BOR,sau altele din BOR,cum fac unii de pe aci (incluzandu-ma pe mine,ca ma ocup foarte mult cu aceasta).
|
|||
|
|||
|
Adica unii nasi nu stiu ei mai nimic despre credinta si vin la biserica doar la evenimente gen botez, cununie, inmormantare. De fapt nasul e cel ce trebuie sa fie sprijin spiritual, nu de putine ori nasii sunt pe post de sponsori.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iertare! P. S. Fii pe pace, daca as vedea si la o nunta catolica, sau protestanta, din Romania aceleasi apucaturi (n-am fost vreodata la asa ceva, inca), le-as sanctiona la fel de prompt. Balcanimul tiganizat NU este indentificabil, by no means, cu ortodoxia si romanismul!! Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 22.09.2011 at 18:13:12. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Biserica Ortodoxa Romana este ... | savudanmihai | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 14.08.2013 14:19:52 |
| Biserica ortodoxa romana din Copenhaga | truthtostone | Generalitati | 0 | 21.08.2012 02:52:12 |
|
|