![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=221 http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=222 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
NU o cunosc pe LaPetiteMoc, nu am avut habar ca are mai multe Id-uri (nu m-au interesat zvonurile astea si nici nu le-am dat crezare). Nu cunosc detalii din viata ei, altele decat razbat din postari (postari care nu le-am urmarit in mod particular). Dar totusi am remarcat ca a suferit de curand o mare durere din care probabil ca nu si-a revenit. Este un om in doliu, poate ca mai avea si alte probleme de care nu avem habar. A dat semne de suferinta in postari, dar nu au fost sesizate in lupta de orgolii de aici. Aici ar fi trebuit sa gaseasca sprijin, nu critica! Chiar daca si-a dedublat personalitatea virtual, de unde nu stim noi ca a facut-o pentru a se proteja emotional? Cat poate indura cineva aflat in suferinta de la semenii sai? Neindoielnic mult mai putin decat cineva care nu are alta grija decat autoafirmarea. Deci decat sa o criticam in absenta si sa o numim Jekyll and Hyde (care este un roman, nu un termen medical, pentru cei care inca nu gasesc o virtute in ignoranta), mai bine am reflecta asupra ajutorului pe care nu l-am putut oferi. Ajutorul acela ar putea fi si ignorare, in extremis. Dar hai sa vorbim despre ce este ortodoxia, cum nu ne face bine sa ne inconjuram decat de unele persoane ca altfel ne "murdarim" etc. Ca la astea oricine se pricepe. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca am impartasi cu totii spiritul "ortodox" al userului dobrin7m, ar trebui sa cerem la randul nostru banarea acestui user (care a a avut constant o atitudine de mahala). Dar stim bine ca viata noastra nu noi o controlam, ci Domnul rasplatindu-ne mereu pentru faptele si vorbele noastre. Asadar, sa auzim numai de bine! PS: condoleante, LaPetiteMoc, pentru pierderea suferita!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Grea durere pentru o mama! Cred ca mai de folos e sa spunem o rugaciune ptr ea. Doamne ajut-o pe roaba ta Gabriela si da-i ei ceea ce ii este de folos spre mantuire! Fratilor, sa ne straduim sa ne meritam ortodoxia!
|
||||
|
||||
![]()
Nu era vorba de fetița ei.
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu mai nimic, unde e un link?
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 22.09.2011 at 13:36:14. |
|
||||
|
||||
![]()
eu am inteles ca ar fi vorba de fetita ei, in linkul postat de mine, de vreme ce o numeste"ingerasul meu". Eu asa imi alint uneori copilasii.
|
||||
|
||||
![]()
Da, pentru că așa îi spunea, "îngeraș". Vezi mesajul inițial, cel indicat de mine.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ortodoxia de internet | mirela.t | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 112 | 20.08.2012 16:57:39 |
Ortodoxia si masoneria | Don_Juan | Generalitati | 29 | 26.02.2010 11:43:47 |
Ortodoxia si modernitate | Noesisaa | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 17.12.2009 12:26:23 |
ORTODOXIA | cosmin_lovin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 73 | 14.08.2008 13:43:58 |
Ortodoxia | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 33 | 03.11.2007 14:59:22 |
|