Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2011, 23:14:30
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Imi cer iertare daca prin gestul meu am deranjat pe cineva. Nu am decat un martor: Dumnezeu. Aseara am primit un e-mail cu aceasta poezie de la o doamna pe care-am cunoscut-o cu doi ani in urma la manastirea Prislop. Nu mi-a dat autorul si nu stiam cui apartine. Cu siguranta stiam ca nu-i apartine ei fiindca nu e genul. Dupa ce am slefuit-o nitel, am pus-o pe forum in ideea ca va mai placea si altora. Se vede treaba ca pe cei talentati ii deranjeaza impresia ca unii se lauda cu talente pe care nu le au, iar ceilalti o fac din rautate. Bine-ar fi sa fie apreciata calitatea poeziei si mesajul ei, nu amorul propriu ca X e mai slab ca mine in capitolul poetic. Dorina, nu ti-am pus niciodata la indoiala talentul tau in poezie, dar sunt dispus contra-cronometru sa facem un concurs televizat pe orice tema vrei tu. Eu nu fac comert din poezie si pot pune la dispozitie zeci de linkuri ca sa dovedesc cele spuse. Eu o fac din hobbi, am primit premii la concursuri unde m-am inscris doar fiindca am fost provocat (Club-Univers 20 cu d-na Jana Gheorghiu,Televiziunea din Cluj cu multi ani in urma), doar ca nu ma intereseaza. Eu il consider un dar de culise nu un scop in viata.
Acum iata poezia primita prin e-mail. Nu stiu cine-i autorul poeziei primite si e posibil sa fie cel numit de voi. N-am spus niciunde ca imi apartine si nu ma asteptam la drepturi de autor... Daca va uitati la ce ora am scris mesajul veti vedea ca era in jurul orei 4 dimineata. In starea aia nici nu ma mai gandeam sa dau re-play la e-mail si s-o intreb pe buna doamna, cine este autorul poeziei ca s-o pot publica. Eu stiam ca NU sunt eu si gata. Daca mi-am permis s-o "slefuiesc"... imi asum responsabilitatea. Inca mai am boi la bicicleta asa ca va rog sa mi-i luati voi!

"POEZIE - RUGACIUNE

O, Iarta-mi , Doamne, atatea rugaciuni,
Prin care-Ti cer doar Paine si Paza si Minuni,
Caci am facut adesea din Tine Robul meu,
Nu eu s-ascult de Tine, ci Tu de ce spun eu…
In loc sa vreau eu , Doamne, sa fie voia Ta,
Iti cer, iti cer intruna sa faci Tu voia mea.
Iti cer s-alungi necazul, sa-mi lasi un loc in Rai,
Si sa-mi slujesti in toate, sa-mi dai, sa-mi dai, sa-mi dai....
Gandindu-ma ca daca Iti cant si Te slavesc,
Am drept sa-ti cer intruna sa faci tot ce-mi doresc.
O, iarta-mi felul acesta nebun de-a ma ruga....
Si-nvata-ma ca altfel sa stau in fata Ta.
NU tot cerandu-Ti Tie sa fii Tu robul meu,
Ci TU cerandu-mi mie, iar robul SA FIU EU,
Sa inteleg ca felul cel bun de-a ma ruga
E sa doresc ca-n Toate
SA FIE VOIA TA !"
Dragă prietene nu fi snesibil. Nu ai dreptul să șlefuiești ce a scris semnat și publicat altcineva.Se numește plagiat.
Încalci o lege! Legea dreptului de autor. Credeam că știi. Cineva care a moștenit acest drept printr-un act te poate acționa în judectă. Doamne ferește să o tragi doar pentru că ai vrut să postezi ceva frumos.
Ți-am spus din prietenie nu cu răutate. pe rog să mă ierți dacă te-ai supărat. Am mai spus și altcuiva și s-a supărat.
Sunt șanse minime să se întâmple ce am scris mai sus dar am vrut să știi ca să nu geșești din neștiință.
Am aflat acestea pe piele proprie atunci când am vrut să folosesc o imagine de pe net pentru copertă, imagine care avea dreptul de copy right(sper că am scris corect, dacă nu scuze).
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ortodoxia de internet mirela.t Biserica Ortodoxa si Massmedia 112 20.08.2012 16:57:39
Ortodoxia si masoneria Don_Juan Generalitati 29 26.02.2010 11:43:47
Ortodoxia si modernitate Noesisaa Despre Biserica Ortodoxa in general 15 17.12.2009 12:26:23
ORTODOXIA cosmin_lovin Despre Biserica Ortodoxa in general 73 14.08.2008 13:43:58
Ortodoxia danyel Despre Biserica Ortodoxa in general 33 03.11.2007 14:59:22