Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2011, 13:52:03
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Uite cine vorbeste ...Voi habar-n-aveti cum a aparut prima celula ,o celula amarata ...O CELULA si voi vorbiti de nervi laringiali? Daca nu va duce capul sa spuneti cum a aparut o simpla celula ,va poate oare duce capul sa vorbiti de arhitectura unui organism care e de miliarde de ori mai complex decat o celula ?

Dar stiu ca va chinuie talentul ,nu gluma.
Ne chinuie, nu ne chinuie, avem dreptate.
A, ca spui tu ca ai dreptate ... fiecare e liber sa creada de vrea.

Dar daca nu stiu cum a aparut prima celula, asta demonstreaza ca tot sistemul meu de gandire este gresit?
Daca tu nu stii cat a durat prima zi a creatiei, inseamna ca nu te duce capul? Iar asta demonstreaza ca tot ce spui este fals?
Daca te-as lua la bani marunti ti-as demonstra ca si tu ai multe lacune in ce priveste religia si in mod cert ai avea multe deficiente de intelegere in ce priveste dumnezeirea.
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 14:46:58
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Dar daca nu stiu cum a aparut prima celula, asta demonstreaza ca tot sistemul meu de gandire este gresit?
Nici macar nu stii care e diferenta intre sistem de gandire si premiza falsa.

Citat:
Daca tu nu stii cat a durat prima zi a creatiei, inseamna ca nu te duce capul? Iar asta demonstreaza ca tot ce spui este fals?
Eu stiu cat a durat prima zi dar tu nu stii cum a aparut prima celula.

Citat:
Daca te-as lua la bani marunti ti-as demonstra ca si tu ai multe lacune in ce priveste religia si in mod cert ai avea multe deficiente de intelegere in ce priveste dumnezeirea.
Iar te faci de ras.Tu nu stii ce e aia credinta(aka nu stii cum a aparut prima celula)deci cum ai putea sa demonstrezi ca am lacune intr-un domeniu pe care tu nu-l cunosti?Cum "apreciezi" tu ca nervul laringial stang ar fi trebuit sa aiba alta conformatie cand stiinta inca n-a descoperit si clarificat toate functiile unei singure celule? Daca nu stii nici macar adunarea si scaderea de ce vorbesti de integrale ? Ca sa te afli in treaba?
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 16:07:47
cocacoc cocacoc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

Citat:
Cum "apreciezi" tu ca nervul laringial stang ar fi trebuit sa aiba alta conformatie
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 17:12:31
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Arrow

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
In cartea aia e modelul functional de om cu nervul laringial stang fara elongatie pe sub arcul aortei ?Anatomia se ocupa cu CE ESTE .Dar daca chiar crezi ca este semn de bad design eu zic sa incepem sa strangem bani ca sa te ajutam sa faci o operatie de scurtare a nervului laringeal stang asa cum consideri tu ca ar fi perfect..
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 18:50:37
Senior Member

Implicit

Citat:
In cartea aia e modelul functional de om cu nervul laringial stang fara elongatie pe sub arcul aortei ?
Nu, in cartea aia se gaseste o parte din studiul arhitecturii organismelor(cum iti place tie sa-i zici, arhitectura), studiu care ne permite sa ne dam cu parerea, sa facem aprecieri .
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 19:13:14
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
-Da, are si alte functii, ceea ce demonstreaza ca are si alte functii.

-Fals.

-Fals.

-Daca crezi ca asta ar fi prima dovada pt teoria evolutiei inseamna ca suferi de dezinformare cronica :) .
Ma distreaza mesajele tale, faci economie sa scrii ceva. Pot scrie si eu fara alte adugari, fals, fals, fals. Dar ca sa nu te tin pe jar, iata unul din falsurile scrise de tine: "organele vestigiale - părți ale corpului care au devenit inutile: amigdalele, coccisul, timusul, degetul mic, glanda pineală, apendicele vermiform, părul capilar etc." http://ro.wikipedia.org/wiki/Evolu%C8%9Bie#Dovezi
O sa observi o alta "dovada" acolo, de curand dovedita ca un fals mai mare decat se credea (se stia de la ineput ca desenele nu erau adevarate, dar mai nou s-a dovedit ca nu au legatura embrionii intre ei) "embriologie: de-a lungul evoluției fetale, embrionii diferitelor vertebrate seamana intre ei, lucru remarcat de Ernst Haeckel;"
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 19:45:58
Senior Member

Implicit

Nu mai citi pagina aia ca n-ai ce citi acolo. Un nene a scos din burta propozitia (organ inutil, organ fara rost) si tu l-ai crezut. In general varianta in romana a wikipediei e o gluma.

Uite aici daca vrei sa te informezi despre organe vestigiale si ce inseamna http://en.wikipedia.org/wiki/Vestigial_structure

http://www.talkorigins.org/indexcc/CB/CB360.html
http://www.talkorigins.org/indexcc/CB/CB360_1.html
http://www.talkorigins.org/indexcc/CB/CB361.html
http://www.talkorigins.org/indexcc/CB/CB361_1.html

Ai aici si o explicatie pentru embrioni http://www.talkorigins.org/indexcc/CB/CB701.html Ilustratiile lui Haeckel sunt irelevante in stabilirea asemanarii dintre embrioni.

Last edited by cocacoc; 12.09.2011 at 20:05:51.
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 21:54:19
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Pe site-ul ala, talkorigins, scrie numai prostii.
De exemplu, scrie ca scoaterea apendicelui nu are nici o urmare.
Apendicele e un organ cu rol in imunitate. Si s-a dovedit ca cei care au suferit operatia de apendicectomie, sunt mai predispusi la a face cancer de colon.
Asta e doar un exemplu.
Numai prostii si minciuni se scriu acolo.
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 22:13:09
bUGGs 000 bUGGs 000 is offline
Banned

Data înregistrării: 06.09.2011
Implicit

cand o sa fii in starea in care e el atunci sa te pui sa-l condamni si sa-l vorbesti.
Reply With Quote
Vechi 12.09.2011, 22:22:10
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Arrow

Citat:
Nu, in cartea aia se gaseste o parte din studiul arhitecturii organismelor(cum iti place tie sa-i zici, arhitectura), studiu care ne permite sa ne dam cu parerea, sa facem aprecieri .
Nu ,studiul nu-ti permite sa-ti dai cu parerea ci doar sa observi realitatea asa cum e .N-ai ce parere sa-ti dai pentru ca n-ai cu ce sa compari modelul anatomiei umane actuale .Sau poate ai in pod la tine modelul ala perfect de om pe care l-ai creat tu. In cazul asta te ascultam cu placere.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre viclenia sectantilor georgel23c Secte si culte 3892 03.10.2011 10:49:18
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Richard Dawkins bubulyna Generalitati 79 11.06.2010 10:30:44
Despre creationism, evolutie si design inteligent cu George Coyne si Richard Dawkins scrabble Teologie si Stiinta 179 30.10.2009 10:13:07