![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Dar stiu ca va chinuie talentul ,nu gluma. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- Daca nu ne-ar duce, inseamna ca nu ne-ar duce. Dar cred ca ne duce. Pe tine te duce capul SA SPUI cum a aparut ? - Pai se invata in clasele primare, gimnaziale si liceale pentru inceput. Se numeste Anatomie . |
|
|||
|
|||
![]()
Nu o fi singura dovada a evolutiei, dar si celelalte asa-zise dovezi sunt la fel de aiurea ca si asta. Niste prostii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A, ca spui tu ca ai dreptate ... fiecare e liber sa creada de vrea. Dar daca nu stiu cum a aparut prima celula, asta demonstreaza ca tot sistemul meu de gandire este gresit? Daca tu nu stii cat a durat prima zi a creatiei, inseamna ca nu te duce capul? Iar asta demonstreaza ca tot ce spui este fals? Daca te-as lua la bani marunti ti-as demonstra ca si tu ai multe lacune in ce priveste religia si in mod cert ai avea multe deficiente de intelegere in ce priveste dumnezeirea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Iar te faci de ras.Tu nu stii ce e aia credinta(aka nu stii cum a aparut prima celula)deci cum ai putea sa demonstrezi ca am lacune intr-un domeniu pe care tu nu-l cunosti?Cum "apreciezi" tu ca nervul laringial stang ar fi trebuit sa aiba alta conformatie cand stiinta inca n-a descoperit si clarificat toate functiile unei singure celule? Daca nu stii nici macar adunarea si scaderea de ce vorbesti de integrale ? Ca sa te afli in treaba? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, in cartea aia se gaseste o parte din studiul arhitecturii organismelor(cum iti place tie sa-i zici, arhitectura), studiu care ne permite sa ne dam cu parerea, sa facem aprecieri .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre viclenia sectantilor | georgel23c | Secte si culte | 3892 | 03.10.2011 10:49:18 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Richard Dawkins | bubulyna | Generalitati | 79 | 11.06.2010 10:30:44 |
Despre creationism, evolutie si design inteligent cu George Coyne si Richard Dawkins | scrabble | Teologie si Stiinta | 179 | 30.10.2009 10:13:07 |
|