![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Credintele tale sunt irelevante .
Poti sa ai avort spontan inainte ca sa stii ca ai ramas insarcinata. Si daca stii ca ceva s-a intamplat, femeia pur si simplu se poate sa nu raporteze cuiva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, are paciente hispanice (catolice) care datorita culturii in care s-au format nasc copiii unul dupa altul.. Ele nu pierd sarcini:anul si copilul. (imi amintesc ca in spital am cunoscut o asistenta f tanara si mi-a vorbit de cei patru copii ai ei. Am intrebat-o perplexa "cati ani ani?". 19 ani ! Este alta cultura.) O sa intreb maine un ginecolog pt ca ce scrie pe wiki e o aiureala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe wiki poate posta oricine. Si eu am adaugat informatii pe wiki referitoare la scriitori cunoscuti si nimeni nu m-a intrebat nimic despre veridicitatea, sursa, verificarea informatiilor. Talmes-balmes acolo.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai adu studii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt cifre umflate, preluate dintr-o sursa in alta, dar doar pareri aruncate pe piata pt ca unii oameni sa gaseasca argumente suplimentare pro-avort.
(desi faptul ca oamenii mor nu e argument pro-crima). Dar cifrele astea din burta mi-au amintit de alta "cercetare" vestita, care inca este popularizata in scoli, desi este o frauda dovedita: http://www.creationism.info.ro/blog2...escoperită.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Imi fac si io un blog. Promiti ca ma citezi de acolo ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca spui ceva adevarat, folositor si interesant... te citez
|
|
|||
|
|||
![]()
Normal ca nu raporteaza. Pai o vorbeste satu' ca are pe necuratu' in ea daca a pierdut sarcina. Nu e minunata religia?!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
Unde se termina Dragostea de aproapele si incepe Lupta cu erezia??? | Remus | Generalitati | 25 | 04.03.2010 10:45:27 |
Incerc sa fac bine si se termina tot rau | alexya89 | Generalitati | 23 | 01.10.2009 14:02:46 |
|