![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
O sa posteze poza aia de acum 20+ ani.. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu ce ti-am gresit? ca tu mi-ai spus cum m-a barfit LapetitMoc tocmai prietenei mele? Sau ti-am gresit ca spun ca LapetitMoc e Soaree care isi manifesta paranoia pe forum atacand alti useri? E un site crestinortodox nu loc pentru balacareli.
|
|
|||
|
|||
![]()
INEXACT....POZA MEA NU O ARE NIMENI de pe site....si SINCER...nici n-a avut-o...asa ca..........zat......si nu ma provoca sa spun cam cum arati in real si ce....ai mai jos de buric...asa ca....PAS !
|
|
||||
|
||||
![]()
unde a afirmat asa ceva?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fa-i un upload pe flickr undeva :) |
|
|||
|
|||
![]()
o acceptam si pe aia ...
![]() ![]() ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
Melissa, Misteria, ce-aveti, fetelor???
Doamne, calmati-va! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() multa iubire ps aia care te-au vazut nu mai sunt printre noi ,,, e de inteles multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnule/Doamna admin, aceste mesaje se pastreaza pentru a se putea constitui in probe pentru eventuale litigii? Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() lasa, nu mai delira, stiu toti barbatii de pe forum cu care ma confunzi ![]() Edit: cel mai tare e cand crezi ca-s Zaharia_2009 ![]() Last edited by Melissa; 17.08.2011 at 12:37:45. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 18:43:21 |
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 08:08:13 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|