![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ASA E.....dar tu ramai IUDA !
|
|
|
|||
|
|||
|
Ai dreptate! Sunt un IUDA dar un iuda care si-a recunoscut greselile in fata celor carora a gresit.
|
|
|
|||
|
|||
|
in fata mea NU....asa ca...dar stii ceva? chiar nu conteaza....nu MAI conteaza...sa te bucuri de arginti...
|
|
|
|||
|
|||
|
Cu ce ti-am gresit? ca tu mi-ai spus cum m-a barfit LapetitMoc tocmai prietenei mele? Sau ti-am gresit ca spun ca LapetitMoc e Soaree care isi manifesta paranoia pe forum atacand alti useri? E un site crestinortodox nu loc pentru balacareli.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Domnule/Doamna admin, aceste mesaje se pastreaza pentru a se putea constitui in probe pentru eventuale litigii? Multumesc. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Multumesc. P.S. Le am pe toate. Si le-am trimis avocatului meu. |
|
|
||||
|
||||
|
eu nu cred ca LaPetitMoc este Soaree! Nu se poate sa fie!
|
|||
|
|||
|
Nu exista litigii pentru lucruri marunte, doar ca sa rada un avocat. NU ar fi mai bine sa avem dispute pe teme religioase, ca vad ca la acestea nu se inghesuie prea multi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Unde sunt discutiile pe teme religioase? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oricum, cu tehnica aflata acum la dispozitia lui Homo sapiens, se pot face mult mai multe... Ar deveni lumea mai solara... mai umana... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 19:43:21 |
| Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 09:08:13 |
| Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 03:26:32 |
| Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 06:51:36 |
|
|