![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
............................
Last edited by misteria; 17.08.2011 at 12:26:42. |
|
|||
|
|||
![]()
nORMAL....SA VEZI SI SA REALIZEZI ADEVARUL DAUNEAZA GRAV melissei...SI MOOR DE RASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
PS. ce importa inaltimea/ Girafe se pot vedea in web...nu?deci melisso..vino frumusato.. |
|
||||
|
||||
![]()
a vorbit "in privat" nu se refera la a comunica prin PM-uri ci separat de forum, pe messenger. Probabil multi membrii discuta si separat de forum avandu-se unii pe altii in lista de contacte de pe Yahoo Messenger.
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate! Sunt un IUDA dar un iuda care si-a recunoscut greselile in fata celor carora a gresit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tu delirezi acum????? sau doar te expandezi in mod ireversibil? ![]() oricum chestia cu ura si invidia sunt cele mai tari ![]() restul delirului l-am mai auzit cand l-ai spus si altora ![]() parca urma sa dai la ziar acest site-forum, reclamand diverse "nereguli",cum a ramas?:-)))) Esti jalnica biluto! ![]() PS- tu nu ma poti provoca pe mine ca n-ai receptacoli suficienti:-)))) |
|
||||
|
||||
![]()
Las-o asa! Fara foto! Sa-si imagineze fiecare ce vrea
|
|
|||
|
|||
![]()
in fata mea NU....asa ca...dar stii ceva? chiar nu conteaza....nu MAI conteaza...sa te bucuri de arginti...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Habar n-am daca asta e realitatea, insa voiam doar sa va atrag atentia ca una se scrie si alta se intelege doar prin necunoasterea prea buna a sintagmei "a vorbi in privat" care nu se refera la mesajele private de pe forum care ar putea fi citite sau nu de admin.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
AI TEAMA STIU....deci ORICUM AM CASTIGAT............si stii ceva..de fapt TE-AM INVINS...si atunci ...si ACUM....iar in acest moment ai IGNOR ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() ![]() PS- vezi ca deocamdata EU am poza ta, dar TU NU O AI PE A MEA! ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 18:43:21 |
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 08:08:13 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|