Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2011, 12:18:48
misteria
Guest

Implicit

............................

Last edited by misteria; 17.08.2011 at 12:26:42.
Vechi 17.08.2011, 12:20:36
misteria
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
sa te vad ? nu am nevoie de cosmaruri ....
multa iubire
nORMAL....SA VEZI SI SA REALIZEZI ADEVARUL DAUNEAZA GRAV melissei...SI MOOR DE RASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
PS. ce importa inaltimea/ Girafe se pot vedea in web...nu?deci melisso..vino frumusato..
Vechi 17.08.2011, 12:23:11
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Mellisa, ai reușit să-i bulversezi pe toți; ai devenit un personaj misterios (Misteria e mic copil), cu multiple identități și puteri, văzătoare de pm-uri
a vorbit "in privat" nu se refera la a comunica prin PM-uri ci separat de forum, pe messenger. Probabil multi membrii discuta si separat de forum avandu-se unii pe altii in lista de contacte de pe Yahoo Messenger.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Vechi 17.08.2011, 12:23:58
LaReine
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de misteria Vezi mesajul
ASA E.....dar tu ramai IUDA !
Ai dreptate! Sunt un IUDA dar un iuda care si-a recunoscut greselile in fata celor carora a gresit.
Vechi 17.08.2011, 12:24:35
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Invidia si URA ta fata de mine e ff veche ...si e normal cand esti un vierme mic..dar ma intreb si eu asa...cum ar fi sa postez TOATE comentariile tale de cand aveam nick cunoscut si ne.....despre toti ca de ex cristiboss un mic ex..dar si despre destui altii...Stii sunt o fire PRECAUTA....si mereu adun, adun....Asa ca ma gandesc serios la asta ....A si daca fugi sa ceri din nou banarea sa stii ca tot am sa apar de iti convine tie au ba.....Si asa lumea va vedea CE si CINE esti real...tu cea cu mii de fete....Hai, TE PROVOC, te arati?"frumoaso"?
hahahahahaaaaaa

tu delirezi acum????? sau doar te expandezi in mod ireversibil?hai, revarsa-ti tot NECURATUL DIN TINE

oricum chestia cu ura si invidia sunt cele mai tari

restul delirului l-am mai auzit cand l-ai spus si altora

parca urma sa dai la ziar acest site-forum, reclamand diverse "nereguli",cum a ramas?:-))))

Esti jalnica biluto!

PS- tu nu ma poti provoca pe mine ca n-ai receptacoli suficienti:-))))
Vechi 17.08.2011, 12:25:29
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Citat:
CREDETI CE VRETI ....dar TE PROVOC MELISO..pui foto a ta reala si dai web tuturor? EU FAC ASTA...sa te vad iubito....sa te vad....
Las-o asa! Fara foto! Sa-si imagineze fiecare ce vrea
Vechi 17.08.2011, 12:25:43
misteria
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LaReine Vezi mesajul
Ai dreptate! Sunt un IUDA dar un iuda care si-a recunoscut greselile in fata celor carora a gresit.
in fata mea NU....asa ca...dar stii ceva? chiar nu conteaza....nu MAI conteaza...sa te bucuri de arginti...
Vechi 17.08.2011, 12:27:17
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
SERIOS? Nu prea cred , dar vb SERIOS...si ADEVARAT....CITESTI MESAJELE PRIVATE? SAU AI CAPACITATI PSI ?hehehe

ps. stiu....o faci din...prea multa iubire !
cred ca se poate sa ii spuna cei cu care vorbesti tu in privat (adica extra forum, prin alte canale de comunicare, twitter, mess, facebook, etc) ca vorbesc cu tine pentru ca vorbesc si cu ea.

Habar n-am daca asta e realitatea, insa voiam doar sa va atrag atentia ca una se scrie si alta se intelege doar prin necunoasterea prea buna a sintagmei "a vorbi in privat" care nu se refera la mesajele private de pe forum care ar putea fi citite sau nu de admin.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Vechi 17.08.2011, 12:28:30
misteria
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
hahahahahaaaaaa

tu delirezi acum????? sau doar te expandezi in mod ireversibil?hai, revarsa-ti tot NECURATUL DIN TINE

oricum chestia cu ura si invidia sunt cele mai tari

restul delirului l-am mai auzit cand l-ai spus si altora

parca urma sa dai la ziar acest site-forum, reclamand diverse "nereguli",cum a ramas?:-))))

Esti jalnica biluto!

PS- tu nu ma poti provoca pe mine ca n-ai receptacoli suficienti:-))))

AI TEAMA STIU....deci ORICUM AM CASTIGAT............si stii ceva..de fapt TE-AM INVINS...si atunci ...si ACUM....iar in acest moment ai IGNOR !
Vechi 17.08.2011, 12:28:45
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
nORMAL....SA VEZI SI SA REALIZEZI ADEVARUL DAUNEAZA GRAV melissei...SI MOOR DE RASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
PS. ce importa inaltimea/ Girafe se pot vedea in web...nu?deci melisso..vino frumusato..
Citat:
Banuiam melisso..inalta cat o prajina si p.....ca o b....a! Deci vino...sa te vedem! hahaHA....
remarci tipice femeilor SINGURE, URATE SI FRUSTRATE!
..si mici si grase of course!

PS- vezi ca deocamdata EU am poza ta, dar TU NU O AI PE A MEA! asa ca ciocu` mic ca bati campii
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. Laura19 Generalitati 1 10.01.2012 18:43:21
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! cristiboss56 Generalitati 331 23.09.2011 08:08:13
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac Delirul Generalitati 9 11.05.2010 02:26:32
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii Julius Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 2 09.08.2009 05:51:36