![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Filonul pur e Iisus Hristos, containerele reziduale aparute ca ciupercile dupa ploaie dupa sute de secole sunt cointainere ecologice, deci reziduri mai cu mot.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mă întreb totuși: de ce ne limităm să avem credința în Iisus și nu facem acest efort duhovnicesc de a dobândi credința lui Iisus? Apoc. 14,12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
datorita ORTODOXIEI ai auzit tu acum de iisus ... daca nu era stefan cel mare ERAI DE ALTA RELIGIE .... etc etc etc .... asadar MARTIRII CRESTINI au adus adevarul crestin /ortodoxia pina la noi .... asadar '' lup in piele de oaie '' si // profet mincinos , lasa/ne cu vrajelile ca nu tin ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 17.08.2011 at 09:46:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ori Iisus vs. Isus :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() waw .... ai ortodoxia cu sfintii in ea ... dar nu ne minti ca te intereseaza sfintii ...., multa iubire ps inapoia me satana multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
Domnule osutafaraunu, cum ati lipsit sau n-ati intervenit la dezbaterea de ieri vreau sa va intreb: care-i pozitia bisericii Adventiste privind hirotonisirea femeilor? (desi e impropriu spus hirotonisire, nu stiu cum se spune la dmv... punere in functie, numire) Se accepta femeia pastor?
Last edited by ioanna; 17.08.2011 at 09:48:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Îmi cer scuze, dar am fost în vizită la Mănăstirea Cozia (aș pune și o întrebare referitoare la o reprezentare a Sfintei Treimi văzută acolo, însă cred căî am mai văzut subiectul acesta pe undeva...)
![]() În Biserica AZȘ nu există preoți, iar pastorii sunt hirotoniți (hirotonisiți/întăriți prin punerea mâinilor/ordinați -cum vreți să-i spuneți) doar bărbați. |
|
|||
|
|||
![]()
SECTANTI asa se numesc indiferent cat de "binevoitori " sunt.sau par a fi.numindu-se sectanti,nu avem noi nici o tangenta cu ei,pentru ca nu suntem noi aceia curatiti de rele ca sa -i indreptam pre ei. "nici el nu stia",se referea cineva la un calugar de la Cozia....Nu era d-le treaba lui . probabil treaba lui era la bucatarie,sau la lumanari,nu toti sunt atat de "inteligenti"ca si voi cei de alta confesiune... Noi suntem mai smeriti frate draga ce sa facem?noi ascultam de glasul sfintilor parinti,de glasul preotilor nostri, asa cum sunt ei,cu scaderile si calitatile lor,caci si ei sunt oameni... noi suntem spre curatire nu suntem curati,cum nimeni cat traieste pre pamant,in trup nu poate fi sfant.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dacă nici el nu știa, cine să știe? Portarul de la hotel? Nu avea treabă nici cu bucataria, nici cu lumânările... stătea exact pe banca de sub frescă și dădea lămuriri la vizitatori. Respectiv, nelămuriri. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|