Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.07.2011, 23:50:15
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de misteria Vezi mesajul
A.. vorbeam de tine.....mascariciule
observ ca nimeni nu te-a scos din minti ca Listener...nici macar AlinB cu ignoranta cu care te serveste desi incerci intr-un mod lamentabil de libidinos sa-i intri in voie..

Citat:
ascuns in dosul unui nick nou...atat de vechi stilului insa....
Foarte bine te-ai cuprins in cateva vorbe!

Citat:
eu una te ignor esti depasit...
Mai schimba-ti repertoriul daca tot insisti pe forum..
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 00:10:22
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Ii dadusem un raspuns lui Dragos care era nedumerit in privinta celor doua tipuri de colesterol.
Si nu ma adresam tie nicidecum, cu atat mai putin cancerului in discutie.

Multa iubire iti doresc (dar nu de sine, dupa cum vrei sa ne convingi!).
daca nu te iubesti pe tine cum poti iubi pe altii ? sdi sa inteleg ca a iubi pe altii CA PE TINE INSUTI nu e bine? waw ... nu e de mirare ca iei apararea celei ŽŽ new age-wiste ŽŽ ....
ai raspuns despre colesterolul bun si rau aducind argumente despre uleiuri vegetale care nu sunt bune ? hmmmmm interesant ..... mai astept si alte bazaconii , stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima care le aduce , asta asa ca sa nu te simti unicat
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 00:14:54
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
A.. vorbeam de tine.....mascariciule ascuns in dosul unui nick nou...atat de vechi stilului insa....
Si mi-ai devenit simpatic, mai ales ca ma intineresti ....atat doar ca the clown is dead...de tristetea prea marii si multei iubiri...
ps. stagiunea e inchisa dai reprezentatii triste gratuit.....eu una te ignor esti depasit...
proiectiile tale imaginare nu le pune asupra mea ca ma faci sa rad in hohote ..... stilul e vechi sau nou DAR TU MA CONFUNZI .... si pun pariu ca ai in capsor ca sunt vreo clona , nu????? haide spune si cine sunt ca sa ma distrez cind acel cineva va veni pe forum sau poate e pe forum ,,,, ca sa demonstrez din nou ca IMAGINATIA TA nu are nimic de a face cu tine..... numeste-ma , cine crezi ca sunt?
amenintarea asta cu ignor am mai avut-o dar toti s-au intorsa sa discute cu mine ... si pun pariu ca si tu o vei face , mai devreme sau mai tarziu ... am rabdare
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 00:16:43
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
daca nu te iubesti pe tine cum poti iubi pe altii ? sdi sa inteleg ca a iubi pe altii CA PE TINE INSUTI nu e bine? waw ... nu e de mirare ca iei apararea celei ŽŽ new age-wiste ŽŽ ....
ai raspuns despre colesterolul bun si rau aducind argumente despre uleiuri vegetale care nu sunt bune ? hmmmmm interesant ..... mai astept si alte bazaconii , stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima care le aduce , asta asa ca sa nu te simti unicat
multa iubire
1. NU iau apararea nimanui.

2. daca citesti atent raspunsul meu, spuneam ca uleiurile vegetale sunt bune si-i dadeam un link lui Dragos pentru clarificare.

Citat:
Daaaaa, nutritionistii vorbesc de aceste doua tipuri de colesterol. Grasimile care se metabolizeaza sunt colesterolul bun, cel provenit din uleiuri vegetale (rapita, masline, floarea soarelui) si peste.

[COLOR=#0066cc]http://www.eva.ro/dietafitness/dieta/colesterolul-bun-si-colesterolul-rau-articol-3003.html[/COLOR]
In restul mesajului cam vorbesti singurel.

Iubeste-te in continuare cu "multa iubire"!
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 00:21:43
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
1. NU iau apararea nimanui.

2. daca citesti atent raspunsul meu, spuneam ca uleiurile vegetale sunt bune si-i dadeam un link lui Dragos pentru clarificare.
In restul mesajului cam vorbesti singurel.

Iubeste-te in continuare cu "multa iubire"!
1, nu te pripi si nu incerca sa te scuzi .... ca cine se scuza se acuza .... asadar
si ti-am explicat CA ULEIUL DE FLOAREA SOARELUI SI RAPITA NU SUNT BUNE iar de uleiul de peste nici nu poate fi vorba .... asadar ce clarificai ???????????????????? ... si ia spune despre uleiul de masline ce te-am intrebat .... STII ? cam greu e sa gasesti informatia pe net DACA NU STII SA CAUTI asadar astept ..... poate intelegi ca NU TOATE ULEIURILE DE MASLINE sunt bune .....upssss PROFUNZIMEA INFORMATIEI lasa de dorit la tine .....te deranjeaza , nu? NU E VINA MEA
multa iubire

Last edited by the_Listener; 01.08.2011 at 00:23:48.
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 00:30:21
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
1, nu te pripi si nu incerca sa te scuzi .... ca cine se scuza se acuza .... asadar
si ti-am explicat CA ULEIUL DE FLOAREA SOARELUI SI RAPITA NU SUNT BUNE iar de uleiul de peste nici nu poate fi vorba .... asadar ce clarificai ???????????????????? ... si ia spune despre uleiul de masline ce te-am intrebat .... STII ? cam greu e sa gasesti informatia pe net DACA NU STII SA CAUTI asadar astept ..... poate intelegi ca NU TOATE ULEIURILE DE MASLINE sunt bune .....upssss PROFUNZIMEA INFORMATIEI lasa de dorit la tine .....te deranjeaza , nu? NU E VINA MEA
multa iubire
Mdaaaa, cauti cearta.

Uibeste-te in continuare cu "multa iubire"!
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 00:33:38
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Mdaaaa, cauti cearta.

Uibeste-te in continuare cu "multa iubire"!
caut adevar ... stii sau nu ?
multa iubire
ps cind o sa ma cert eu cu tine , o sa ai o mare favoare ca ai reusit .... slabe sanse si nu visa cu ochii deschisi
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 07:25:25
misteria
Guest

Wink

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
observ ca nimeni nu te-a scos din minti ca Listener...nici macar AlinB cu ignoranta cu care te serveste desi incerci intr-un mod lamentabil de libidinos sa-i intri in voie..

Foarte bine te-ai cuprins in cateva vorbe!

Mai schimba-ti repertoriul daca tot insisti pe forum..
ASTA E BANCUL SECOLULUI.....Bla...bla..bla..melisso....mor de ras....si e abia luni....
ps. din minti nu-mi ies asa usor, nu te lua pe tine ca exemplu...oricum te cunosc suficient de bine ca sa te ignor total..deci draga melissa bla...bla..bla.....
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 09:21:32
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
suferi de cancer si TE-AI VINDECAT ? daca nu atunci stai mai blinda cu sfaturile .... asadar poti sa te rogi pina nu mai poti ALIMENTATIA TA TE DUCE IN GROAPA , MAI DEVREME SAU MAI TARZIU caci credinta ta nu muta muntii .... asadar ia un pic studiu china SI CITESTE , apoi un pic intereseaza-te de terapia gerson si un pic de BURZINSKI si apoi vorbim despre ce am spus eu .... asadar FARA LAPTE , CARNE , BRINZA . OUA, PESTE .... si daca dupa ce ai studiat ce ti-am dat nu ai inteles DE CE FARA , iti explic eu ......
multa iubire
ps m-am saturat sa vad oameni suferinti care lupta impotriva vindecarii cu sfaturi de doi lei si impotriva sanatatii lor aparind niste aberatii .... daca te simti jignita si studiezi ce am spus , ma bucur tare ... poate pe tine reusesc sa te salvez ( si pe altii care nu stiu ) ... daca nu reusesc sa nuj ma uiti acolo sus ca am incercat ok? ha ha ha
multa iubire
Au tinut si altii diete naturiste si au murit cu dietele in mana.
Hristos e cel care vindeca si apoi dieta.
E adevarat ca si dieta are un rol al ei.
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 10:31:47
misteria
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Au tinut si altii diete naturiste si au murit cu dietele in mana.
Hristos e cel care vindeca si apoi dieta.
E adevarat ca si dieta are un rol al ei.
Cu medicația în mîna și tot mor sumedenie de oameni....Să nu dăm vina pe diete sau doctorii ci zic eu, în primul rând pe modul propriu de gîndire..pe încredere, perseverență...Si dieta in sine are un rol-rost fb determinat și medicația așișjderea...iar toate impreună nu ar avea rost dacă nu se crede...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral speranta1970 Generalitati 14 25.05.2021 10:02:02
Cancerul este o ciuperca andreicozia Generalitati 37 11.06.2011 14:15:55
Cancerul pulmonar - pericolul din umbra pentru nefumatori absolutep0wer Generalitati 4 14.09.2010 19:04:46
Nicotina, asociata cu cancerul mamar absolutep0wer Generalitati 2 25.08.2010 23:00:33
lupta cu cancerul mirela.b Umanitare 16 16.01.2009 14:05:49