![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Citat:
Mai schimba-ti repertoriul daca tot insisti pe forum.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ai raspuns despre colesterolul bun si rau aducind argumente despre uleiuri vegetale care nu sunt bune ? hmmmmm interesant ..... mai astept si alte bazaconii , stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima care le aduce , asta asa ca sa nu te simti unicat ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() amenintarea asta cu ignor am mai avut-o dar toti s-au intorsa sa discute cu mine ... si pun pariu ca si tu o vei face , mai devreme sau mai tarziu ... am rabdare multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. daca citesti atent raspunsul meu, spuneam ca uleiurile vegetale sunt bune si-i dadeam un link lui Dragos pentru clarificare. Citat:
Iubeste-te in continuare cu "multa iubire"! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() si ti-am explicat CA ULEIUL DE FLOAREA SOARELUI SI RAPITA NU SUNT BUNE iar de uleiul de peste nici nu poate fi vorba .... asadar ce clarificai ???????????????????? ![]() ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 01.08.2011 at 00:23:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uibeste-te in continuare cu "multa iubire"! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps cind o sa ma cert eu cu tine , o sa ai o mare favoare ca ai reusit .... slabe sanse si nu visa cu ochii deschisi ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps. din minti nu-mi ies asa usor, nu te lua pe tine ca exemplu...oricum te cunosc suficient de bine ca sa te ignor total..deci draga melissa bla...bla..bla..... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos e cel care vindeca si apoi dieta. E adevarat ca si dieta are un rol al ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu medicația în mîna și tot mor sumedenie de oameni....Să nu dăm vina pe diete sau doctorii ci zic eu, în primul rând pe modul propriu de gîndire..pe încredere, perseverență...Si dieta in sine are un rol-rost fb determinat și medicația așișjderea...iar toate impreună nu ar avea rost dacă nu se crede...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral | speranta1970 | Generalitati | 14 | 25.05.2021 10:02:02 |
Cancerul este o ciuperca | andreicozia | Generalitati | 37 | 11.06.2011 14:15:55 |
Cancerul pulmonar - pericolul din umbra pentru nefumatori | absolutep0wer | Generalitati | 4 | 14.09.2010 19:04:46 |
Nicotina, asociata cu cancerul mamar | absolutep0wer | Generalitati | 2 | 25.08.2010 23:00:33 |
lupta cu cancerul | mirela.b | Umanitare | 16 | 16.01.2009 14:05:49 |
|