Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2011, 14:50:56
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina mioara Vezi mesajul
tot eu sunt....ce cunostinte aveti despre cancerul ovarian?cum putem impiedica recidivarea lui?imi este f frica sa nu recidiveze..vreau sa imi cresc fetita de 5 ani sa o vad mare....ce pot face?
Faptul ca nu esti cununta si ai un copil ar trebui sa fie primul tau semn de intrebare. Despre desfranare nu stiu ce cunotinte ai...dar ri fi bine sa intrebi un duhovnic....de aici ti se trag tie aceste boli....trebuie curatenie multa (sprituala si fizica) ....apoi cununia si sa mai faci copiii.

“Numai atât e nunta binecuvântată de Biserică, cât e spre naștere de prunci, cât e comuniunea de iubire dintre părinți și copiii care vor veni – restul e numai desfrânare”. (Parintele Arsenie Boca)

Last edited by ovidiu b.; 28.07.2011 at 14:53:11.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 14:53:15
gdf-fdc's Avatar
gdf-fdc gdf-fdc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2011
Locație: Unde nu exista ortodoxie acolo nu este mantuire
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
tot eu sunt....ce cunostinte aveti despre cancerul ovarian?cum putem impiedica recidivarea lui?imi este f frica sa nu recidiveze..vreau sa imi cresc fetita de 5 ani sa o vad mare....ce pot face?
renunta la carnea de pui;piept ,aripioare,pulpe,organe.puiul este indopat cu hormoni de crestere ceea ce va face ca tomoarea canceroasa sa creasca in loc sa scada.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 14:56:44
cristina mioara
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Faptul ca nu esti cununta si ai un copil ar trebui sa fie primul tau semn de intrebare. Despre desfranare nu stiu ce cunotinte ai...dar ri fi bine sa intrebi un duhovnic....de aici ti se trag tie aceste boli....trebuie curatenie multa (sprituala si fizica) ....apoi cununia si sa mai faci copiii.

“Numai atât e nunta binecuvântată de Biserică, cât e spre naștere de prunci, cât e comuniunea de iubire dintre părinți și copiii care vor veni – restul e numai desfrânare”. (Parintele Arsenie Boca)
stiu........m-am gandit la asta...de aceea vreau din tot sufletul sa ma cunun religios......sa duc o viata curata bineplacuta Domnului
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 14:57:33
cristina mioara
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gdf-fdc Vezi mesajul
renunta la carnea de pui;piept ,aripioare,pulpe,organe.puiul este indopat cu hormoni de crestere ceea ce va face ca tomoarea canceroasa sa creasca in loc sa scada.
nu consum carne.doar la ocazii speciale dar si atunci f putin
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 14:58:46
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gdf-fdc Vezi mesajul
E putin la ce probleme are ea. Uite aici ceva mai complex....dar ATENTIE la ce boala ai - nu iti recomand sa o faci asa de capul tau - ar fi bine sa iei legatura cu cineva care are experinta in domeniu.

Alimente Interzise
Alcool, Cafea, Ciocolata, Cacao, Sare, Zahar, Margarina, Sucuri: Cola, Fanta, Pepsi..., Condimente Import, Conservanti, Prajeli
Varza gatita, Spanac gatit, Ciuperci, Pere, Gutui, Muraturi (execeptie: varza murata fara sare - este chiar recomandata sa o consumam)
Ardei, Vinete, Rosii, Fasole Boabe (exceptie: fasole pastai), Castraveti, Mazare Verde, Otet (exceptie: otet de mere)
Carne, Mezeluri, Lapte, Branza, Oua, Orice produs animalier
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 14:59:47
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
stiu........m-am gandit la asta...de aceea vreau din tot sufletul sa ma cunun religios......sa duc o viata curata bineplacuta Domnului
si ce te retine sa te cununi?
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:00:24
cristina mioara
Guest

Implicit

Citat:
E putin la ce probleme are ea. Uite aici ceva mai complex....dar ATENTIE la ce boala ai - nu iti recomand sa o faci asa de capul tau - ar fi bine sa iei legatura cu cineva care are experinta in domeniu.

Alimente Interzise
Alcool, Cafea, Ciocolata, Cacao, Sare, Zahar, Margarina, Sucuri: Cola, Fanta, Pepsi..., Condimente Import, Conservanti, Prajeli
Varza gatita, Spanac gatit, Ciuperci, Pere, Gutui, Muraturi (execeptie: varza murata fara sare - este chiar recomandata sa o consumam)
Ardei, Vinete, Rosii, Fasole Boabe (exceptie: fasole pastai), Castraveti, Mazare Verde, Otet (exceptie: otet de mere)
Carne, Mezeluri, Lapte, Branza, Oua, Orice produs animalier
din cate ai enumerat daca consum 5 produse
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:01:52
cristina mioara
Guest

Unhappy

Citat:
si ce te retine sa te cununi?
pai nu vrea sotul meu.zice ca nu e momentul.....ca avem noi timp........cu toate ca i-am spus ce implica aceasta curvie dintre noi
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:01:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Uita-te si aici: www.plantextrakt.ro sau www.plantextrakt.com, www.dorelplant.ro, www.faunusplant.ro, sunt foarte eficiente. Plante, produse din plante.

Nu-ti recomand homeopatia...
Vezi ca cel putin unul din site -urile unde ai trimis-o vinde remedii homeopatice.
Deci daca si restul sunt la fel de "eficiente" ca homeopatia..
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:02:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
pai nu vrea sotul meu.zice ca nu e momentul.....ca avem noi timp........cu toate ca i-am spus ce implica aceasta curvie dintre noi
Pai nu e momentul, de ce?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral speranta1970 Generalitati 14 25.05.2021 10:02:02
Cancerul este o ciuperca andreicozia Generalitati 37 11.06.2011 14:15:55
Cancerul pulmonar - pericolul din umbra pentru nefumatori absolutep0wer Generalitati 4 14.09.2010 19:04:46
Nicotina, asociata cu cancerul mamar absolutep0wer Generalitati 2 25.08.2010 23:00:33
lupta cu cancerul mirela.b Umanitare 16 16.01.2009 14:05:49