![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
va multumesc frumos pentru sfaturi
|
|
|||
|
|||
![]()
Aveti mare grija cu sfaturile de pe forum...."nu manca lapte, oua, carne etc."Treaba cu alimentatia e relativa, nu va puneti exclusiv nadejdea in alimentatie, caci fara RUGACIUNE nu faceti nimic.Desigur, nu trebuie sa neglijati si regimul alimentar, dar toate cu masura. Si eu sufar de cancer, dar pe primul plan pun spovedania si impartasania deasa.....si mananc toate cu masura......cat despre lapte va pot spune ca mananc minim o jumatate de litru de lapte de capra crud pe zi.......si ma simt f.bine.Daca sunteti ortodoxa, incercati si tineti zilele de post randuite, intrati in randuiala cu toate, lasati-va in voia lui Dumnezeu......si veti vedea rezultatul.
Putere si luminare sa va daruiasca Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire ps m-am saturat sa vad oameni suferinti care lupta impotriva vindecarii cu sfaturi de doi lei si impotriva sanatatii lor aparind niste aberatii .... daca te simti jignita si studiezi ce am spus , ma bucur tare ... poate pe tine reusesc sa te salvez ( si pe altii care nu stiu ) ... daca nu reusesc sa nuj ma uiti acolo sus ca am incercat ok? ha ha ha multa iubire Last edited by the_Listener; 31.07.2011 at 21:34:11. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce sunt persoane care nu se pot adapta la dieta vegana??(eu fiind unul dintre cazuri) Multumesc!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu exista persoane care nu se pot adapta la dieta vegana .. asta este o marte prostie EXISTA PERSOANE CARE NU VOR sa traiasca sanatos... asta e altceva .... multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Sa traiasca sanatos si sa...gandeasca sanatos....aviz!
Multa iubire cuiva atat de sarac....in ea...si as adauga multa lumina ca prea se confunda intunericul cu ea.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos e cel care vindeca si apoi dieta. E adevarat ca si dieta are un rol al ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu medicația în mîna și tot mor sumedenie de oameni....Să nu dăm vina pe diete sau doctorii ci zic eu, în primul rând pe modul propriu de gîndire..pe încredere, perseverență...Si dieta in sine are un rol-rost fb determinat și medicația așișjderea...iar toate impreună nu ar avea rost dacă nu se crede...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral | speranta1970 | Generalitati | 14 | 25.05.2021 10:02:02 |
Cancerul este o ciuperca | andreicozia | Generalitati | 37 | 11.06.2011 14:15:55 |
Cancerul pulmonar - pericolul din umbra pentru nefumatori | absolutep0wer | Generalitati | 4 | 14.09.2010 19:04:46 |
Nicotina, asociata cu cancerul mamar | absolutep0wer | Generalitati | 2 | 25.08.2010 23:00:33 |
lupta cu cancerul | mirela.b | Umanitare | 16 | 16.01.2009 14:05:49 |
|