![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu fiecare post tinzi sa devii paralel cu acest cuvant. Lasand la o parte asta http://www.google.ro/#hl=ro&q=%22car...w=1280&bih=859
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Logic, subiectul si contextul discutiei anterioare erau altele. ![]() (intre pronumele relativ si pronumele interogativ sunt diferente majore de continut, chiar daca formele sunt identice ![]() Last edited by LapetiteMoc; 26.07.2011 at 17:18:45. Motiv: PS |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu erau altele! Daca erau, dadeai o explicatie argumentata, asa cum am facut si eu. Pana acum ai emis niste pareri care nu demonstreaza ca am gresit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Paralelele se intersecteaza la infinit, ori nici spatiul, nici timpul nu ne sunt suficiente sa ajungem acolo.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Paralelele nu se intersecteaza...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crimele respectivului ar fi fost justificate de catre unii crestini, daca evenimentul s-ar fi intamplat acum 500 de ani. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca ar fi justificate de unii ingineri?
Asta ar inseamna ca ingineria este o ocupatie antisemita.. |
|