Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.07.2011, 10:27:27
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Sint libera sa ma rog pentru un om decedat, asa cum a facut Isus. Puteti sa-mi spuneti mai exact, unde in biblie, oriunde, gasiti un verset care sa-mi interzica sa fac asta? Nicaieri. Domnul nostru Isus Cristos nu a facut nimic care sa contravina Sfintei Scripturi. Daca el s-a rugat pentru un mort o voi face si eu.
Domnul Hristos nu a făcut nici parastase, nici pomeni pentru Lazăr. Nici nu S-a rugat ca să i se reducă tirajul la cazanul lui Lazăr, nici măcar ca să i se ierte păcatele; S-a rugat pur și simplu ca el să fie înviat. Și Tatăl I-a ascultat rugăciunea!

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
PS. Noi sintem invatati, de exemplu, sa ne rugam pentru osutafaraunu si nu pentru sanatatea lui osutafaraunu, sau pentru a se converti la catolicism, sau... Pur si simplu sa ne rugam pentru el, ca Domnul stie mult mai bine decit mine nevoile lui, chiar inainte ca eu sa i Le cer.
Din fericire eu nu sunt mort, nici măcar virtual [deocamdată].

[quote=nutucutu;380710Versetul urmator lamureste ca e vorba de imparati si inalte dregatorii; unde vedeti lamurit ca e vorba de vii? Eu vad lamurit ca e vorba de "toti".[/quote] Hai să fim serioși! Vreți să ziceți că trebuie să ne rugăm pentru Nero, Hitler, Stalin și Ceaușescu? Nu stimată soră, să ne rugăm pentru Băsescu și pentru primarul în funcție, că ei au nevoie de mijlocirea noastră în rugăciune. De ceilalți se îngrijește Dumnezeu, nu trebuie să preluăm noi dosarele închise ale Istoriei. Dacă Dumnezeu a hotărât în dreptul lor pedeapsa capitală (nu știm, presupunem doar), nu suntem noi o instanță superioară Lui să-i anulăm rezoluțiile și să-i scoatem din "Iad".

[quote=nutucutu;380710Biblia Ortodoxa on line;[/quote] Exact ce v-am spus: mi-ați dat un link ce arată pentru "Ecleziastul, 7, 35" o pagină albă, inexistentă (Eclesiastul 7 are doar 29 de versete).

[quote=nutucutu;380710Cartile Macabeilor nu sint apocrife.[/quote]
http://ro.wikipedia.org/wiki/Apocrif...ului_Testament
Cărțile Macabeilor apar sub titlul "Cărțile apocrife ale Vechiului Testament"
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" cristiboss56 Din Vechiul Testament 55 08.08.2013 14:11:31
Care sunt "gaurile" stiintei? Bast-et Teologie si Stiinta 28 19.09.2010 10:30:28
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR mihailt Stiri, actualitati, anunturi 0 02.04.2009 00:19:20
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " cristiboss56 Generalitati 22 15.02.2009 23:49:08