Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2011, 22:13:53
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Astazi la lucru,am avut asa un incident suparator cu o colega care imi sta in spate tot timpul,incat vrand-nevrand mi-am adus aminte de colegele Elisabetei,care in viziunea mea sunt niste bomboane :)

Doua dintre colegele mele sunt niste doamne mexicance cu aceasi personalitate tumultoasa,plina de intrigi si de jocuri murdare ca si caracterele super-dramatice din telenovelele care-mi provocau greata in Romania(mamei ii faceau placere,insa era fortata sa le priveasca cu sonorul pe mute deoarece detest dramele ieftine).

Ma rog,sa sarim peste aspecte neinteresante si peste detalii...
Asta seara,Domnul a facut dreptate nedrepatatii asa cum face El intotdeauna celor care sunt osanditi pe nedrept!
Una dintre colege m-a bagat intr-un incident de care nu eram responsabila,insa facandu-i un rezumat proprietarului in office,acesta i-a dat asculare apoi a venit randul sa ma cheme in office sa ma mustre...Am luat totul cu inima usoara,am raspuns extrem de calm chiar daca proprietarul mi-a vb destul de urat- ERAM DEJA INVINUITA PT CEVA CE NU AM FACUT,DE PERSOANE CARE NU AU FOST DE FATA!!! Nu-i asa ca este deosebit de interesant???

Si acum interventia Domnului...
Un persoana straina care se afla in vecinatatea incidentului in urma caruia am ramas cu pietrele de moara in spate,s-a ridicat de la locul sau si s-a adresat proprietarului spunand ca eu nu am nici o vina,ca am facut totul corect si sunt de o politete exemplara!!!
Omul acela a facut ceva imens pt mine,si s-a dus nici nu am apucat sa-i multumesc,dar ii multumesc acum in gand si ma rog pt binele lui cum ma rog si pt binele colegelor care ma urasc...
Daca aveti vreme si puteti sa va rugati pt sufletele lor impovarate de tot felul de probleme(boli,singuratate,neputinta de a procreea)ele se numesc:Thelma si Raquel.
Multumesc.
Domnul face intotdeauna dreptate, noi doar rabdare sa avem!

Slava, Tie, Doamne !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Locuri de munca Florin-Ionut Generalitati 3 07.04.2010 15:52:39
Loc de munca arifa Generalitati 2 08.01.2010 17:16:28
Locuri de munca Hector Generalitati 19 29.04.2009 22:11:42
Munca in strainatate Anca-Miha Stiri, actualitati, anunturi 18 17.04.2009 06:59:49
Munca in zi de sarbatoare! georgeta1 Generalitati 20 17.05.2007 21:40:59