Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2011, 18:10:18
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Probabil ca s-a suparat si s-a retras de pe forum.
Exact asa a si fost!
Chiar mi-a marturisit ca a activat si pe alte forumuri,care nu se voiau"crestine" si a intalnit o atmosfera mai calda(decat aici unde fiecare se pare ca este intr-o permanenta competitie la mantuire cu ceilalti-completarea mea).

In linii mari,si-a expus si ea baiul ca fiecare,ca gresea sau nu numai Dumnezeu si Sfintii stiu!
Dar nu,a fost jignita si tratata cu superioritatea si intransigenta celor care nu au trait in pacate si greseli niciodata!

Evolutie sociala,evolutie tehnica...ma intreb daca am evoluat spiritual doar un pic de la stadiul oamenilor stravechi pe care Iisus i-a oprit de la aruncatul cu pietre?!?!?!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Locuri de munca Florin-Ionut Generalitati 3 07.04.2010 15:52:39
Loc de munca arifa Generalitati 2 08.01.2010 17:16:28
Locuri de munca Hector Generalitati 19 29.04.2009 22:11:42
Munca in strainatate Anca-Miha Stiri, actualitati, anunturi 18 17.04.2009 06:59:49
Munca in zi de sarbatoare! georgeta1 Generalitati 20 17.05.2007 21:40:59