|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

crezi ca el nu stie de mutare?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

cred că, neavând suficiente informații, nu e bine să ne dăm cu părerea.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

M-as mira ca fostul preot sa n-aiba nici o vina pentru atitudinea "credinciosilor". Daca ar fi plecat de buna voie facand ascultare, scandalul pentru a-l aduce inapoi nu si-ar fi aflat rostul. Dar probabil a lasat sa se inteleaga altceva.. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

poate motivul mutarii preotului i-a maniat pe enoriasi.si noi am avut un preot care din pacate a ajuns la divort si bineinteles  ca episcopia a dispus sa nu mai faca slujbe si sa trimita alt preot.cum oamenii -fara stirea preotului-au cerut insistent sa-l lase sa slujasca mai departe episcopul a acceptat.mi se pare o dovada de intelegere din partea episcopului care a vazut atasamentul oamenilor fata de parohul lor.bineinteles ca fiind preot a ales sa faca ascultare,s-a scuzat motivand ca nu vrea sa se foloseasca de enoriasi nici in pb personale ,nici in cele legate de superiorii sai.oamenii s-au linistit si au venit alti preoti.ce vreau sa subliniez este faptul ca pentru o cearta e nevoie de 2 tabere.daca unul cedeaza cearta nu exista.poate ca si superiorii bisericii ar trebui sa fie mai impaciuuitori mai ales ca greu gasesti un preot care sa fie atat de iubit.pacat ca s-a ajuns la negocierea ortodoxiei.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Dar asta vi se pare normal? | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Melodie - cum vi se pare? | Nicador | Generalitati | 7 | 06.05.2011 20:31:46 | 
| imi pare rau de ceea ce am ajuns sa fiu | un.mare.pacatos | Intrebari utilizatori | 14 | 24.02.2011 21:54:50 | 
| situatie iesita din normal | consuela | Intamplari adevarate | 38 | 30.09.2009 22:34:02 | 
| Viata lui Iisus ,cum vi se pare filmul ,stiti mai multe despre el? | tigerAvalo9 | Generalitati | 12 | 08.11.2008 14:13:18 | 
|  |