![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar noi nu știm care este poziția Chiriarhului.
|
|
||||
|
||||
![]()
crezi ca el nu stie de mutare?
|
|
|||
|
|||
![]()
cred că, neavând suficiente informații, nu e bine să ne dăm cu părerea.
|
|
|||
|
|||
![]()
M-as mira ca fostul preot sa n-aiba nici o vina pentru atitudinea "credinciosilor".
Daca ar fi plecat de buna voie facand ascultare, scandalul pentru a-l aduce inapoi nu si-ar fi aflat rostul. Dar probabil a lasat sa se inteleaga altceva.. |
|
|||
|
|||
![]()
poate motivul mutarii preotului i-a maniat pe enoriasi.si noi am avut un preot care din pacate a ajuns la divort si bineinteles ca episcopia a dispus sa nu mai faca slujbe si sa trimita alt preot.cum oamenii -fara stirea preotului-au cerut insistent sa-l lase sa slujasca mai departe episcopul a acceptat.mi se pare o dovada de intelegere din partea episcopului care a vazut atasamentul oamenilor fata de parohul lor.bineinteles ca fiind preot a ales sa faca ascultare,s-a scuzat motivand ca nu vrea sa se foloseasca de enoriasi nici in pb personale ,nici in cele legate de superiorii sai.oamenii s-au linistit si au venit alti preoti.ce vreau sa subliniez este faptul ca pentru o cearta e nevoie de 2 tabere.daca unul cedeaza cearta nu exista.poate ca si superiorii bisericii ar trebui sa fie mai impaciuuitori mai ales ca greu gasesti un preot care sa fie atat de iubit.pacat ca s-a ajuns la negocierea ortodoxiei.
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Melodie - cum vi se pare? | Nicador | Generalitati | 7 | 06.05.2011 19:31:46 |
imi pare rau de ceea ce am ajuns sa fiu | un.mare.pacatos | Intrebari utilizatori | 14 | 24.02.2011 20:54:50 |
situatie iesita din normal | consuela | Intamplari adevarate | 38 | 30.09.2009 21:34:02 |
Viata lui Iisus ,cum vi se pare filmul ,stiti mai multe despre el? | tigerAvalo9 | Generalitati | 12 | 08.11.2008 13:13:18 |
|