Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.03.2011, 00:59:42
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
De unde? O fi cumva o perceptie paranormala?
Pai logic...nu ar fi mai aproape de realitate decat noi cei din spatiul virtual?

Oricum ar fi, in locul Ioanei i-as multumi mamei pentru rugaciunile si pomelnicele in vederea casatoriei ei, ...sau daca nu i-as multumi, atunci macar as astepta sa vad cum evolueaza lucrurile/relatia cu prietenul...dar si cu ea. Mie mi-ar place sa cred ca mama ei nu e chiar atat de malefica pe cat e de portretizata, si ca doar s-a speriat ca orice mama de decizia fetei de a se casatori cu un barbat cu antecedente...si se roaga( asa cum e si indicat sa faca orice mama) lui Dumnezeu sa ii ajute pe toti sa procedeze asa cum e mai bine pentru fiecare.
Reply With Quote
Vechi 27.03.2011, 01:05:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai logic...nu ar fi mai aproape de realitate decat noi cei din spatiul virtual?
paradoxal, s-ar putea sa fim noi mai aproape.

Nu stiu daca mama ei s-a obosit vreodata sa o intrebe pe Ioana toate lucrurile care am intrebat-o noi despre el.
Reply With Quote
Vechi 27.03.2011, 01:18:54
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
paradoxal, s-ar putea sa fim noi mai aproape.

Nu stiu daca mama ei s-a obosit vreodata sa o intrebe pe Ioana toate lucrurile care am intrebat-o noi despre el.
Paradoxal...nu se stie intr-adevar care si ce stie, sunt doar puncte de vedere diferite.

Nu prea inteleg ce relevanta ar avea numarul intrebarilor, de moment ce ele sunt adresate tocmai pentru a afla raspunsuri...in timp ce altii le-or fi primit fara sa mai fie nevoie sa intrebe.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 09:45:59
Poate mama participa la botezul propriului copil? georgeval Botezul 50 17.05.2011 14:52:08
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? patinina34 Generalitati 135 30.06.2009 22:37:03