![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
P.S. Ai urmărit cu atenție dezbaterea spre care m-ai direcționat?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 03.03.2011 at 05:46:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca un exemplu, prin Ardeal se foloseste 'papuci' pentru a desemna orice fel de incaltaminte, iar in celelalte zone 'papuci' se refera doar la incaltamintea aia lejera, neprinsa la spate, uzual purtata in casa sau pe plaja (desi exista si pentru exterior). In contextul asta tu spui ca e o idee buna sa-ti iei papuci in picioare in februarie, iar eu iti spun ca nu e clar ce vrei sa spui cand zici 'papuci' si te rog sa clarifici pentru ca sa existe sanse sa ti se raspunda. De ce nu esti de acord cu aceasta clarificare? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer ma intreb daca in esenta "Teoria evovutiei" neaga cumva existenta lui Dumnezeu.Referitor la varsta universului,a speciei umane moderne se pare ca nu sunt dubii din punct de vedere stiintific, logic de altfel,sustinut cu dovezi si fizic de altfel.Cred ca daca nu privim Biblia ad-literam putem sa intelegem creatia lui Dumnezeu prin prisma lui Charles Darwin ,care suna de altfel destul de firesc.Personal ma gandesc la perceptia mea fata de batranii pe care i-am intalnit in copialria mea.Erau nestiutori ,cu idei preconcepute si poate mai credinciosi decat noi.Oare cum au fost cei care au trait in urma cu 1000 de ani inaintea lor?Cum au inteles si transmis mai departe invataturile sfinte?Ei au simtit,scris si transmis mai departe informatia prin prisma ideilor proprii si a sociatatii din care faceau parte.Crestinismul in sine a evoluat odata cu progresul de ori-ce fel.Poate candva intrebarile noastre si raspunsurile de asemenea vor parea stupide generatiilor viitoare.
O idee care vreau sa fie desbatuta.:) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Resurse anti-evolutioniste | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 16.06.2013 11:06:53 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
STOP avortul in Romania | Floare de lotus | Umanitare | 9 | 26.04.2011 21:43:26 |
Campania "Stop indoctrinarii religioase in scoli!" | horatiu.miron | Generalitati | 380 | 17.02.2011 12:39:54 |
|