![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca tot dai definitii din DEX, uita-te la crestin (cu trimitere la crestinism) . Dupa cum am zis , tu esti paralel cu ceea ce inseamna crestinism, invartindu-te sau miscandu-te pe propriul tau plan in care definesti cum ai tu chef "crestin" si "crestinism" , in concluzie sansele ca tu sa faci niste aprecieri despre atei, care sa aiba legatura cu realitatea, tind spre zero .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si daca se poate sa iti sustii afirmatia cu o dovada |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu vad de ce ar trebui sa consider ca Blaga are ceva de zis apropo de evolutionism. Era cumva biolog, genetician sau paleontolog? Citat:
Cat despre Treime, nu am timp sa ma documentez, dar sunt sigur ca intre cele 38.000 de secte crestine as gasi si unele care nu cred. Citat:
Citat:
Cat despre oameni care nu pot trai fara religiozitate, crede-ma, sunt o gramada. Poate ar trebui sa mai iesi in lume, sa cunosti oameni noi.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dovezi exista cu duiumul, si s-au tot postat pe aici pe forum. Dar ia zi, pana una alta, o dovada ca Isus a inviat ai?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uneori totul este lasat sa crezi sau nu.Daca crezi e bine daca nu iarasi bine pentru ca intr-o zi iti vei da seama de asta,asa cred eu |
|
|||
|
|||
![]()
P.S Daca nu iti vei da seama atunci poti sa faci orice iti doresti in aceasta lume:desfranare,furt,ucidere,etc. asta pentru ca deja constiinta nu iti ma spune nimic tu o dai la o parte.Constiinta este Ochiul lui Dumnezeu in om.
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Si de ce nu as cere dovezi? Si daca eram crestin, cred ca as fi avut o problema ca un element central al religiei la care ader e total lipsit de dovezi. Citat:
Nu crezi ca evenimentele astea au fost suficient de extraordinare incat sa starneasca interesul celor care se ocupau cu aceste cronici? Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Chiar si asa evolutionismul nu exista,pana si Darwin si-a dat seama de greseala lui la patul de moarte,vezi atatea animale unice cu abilitati la care alte vietuitoare nu au,exista milioane de specii cu comportari diferite,gandeste la complexitatea lucrurilor,omul-fiinta superioara de ce ar avea nevoie sa evolueze de la niste primate?
|
|
||||
|
||||
![]()
oare de ce tocmai tarile care "fierb" de spiritualitate au cele mai inalte cote ale criminalitatii?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Resurse anti-evolutioniste | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 16.06.2013 11:06:53 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
STOP avortul in Romania | Floare de lotus | Umanitare | 9 | 26.04.2011 21:43:26 |
Campania "Stop indoctrinarii religioase in scoli!" | horatiu.miron | Generalitati | 380 | 17.02.2011 12:39:54 |
|