![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cineva ma intreba o data, aici pe forum, cum s-a ridicat prima maimuta si a mers in doua picioare. uite cum: m.gandul.info/magazin/gorila-care-a-inceput-sa-mearga-ca-un-om-video-7928363 si este vorba de o gorila, nu de un cimpanzeu, care mai are "obiceiul" de a merge biped. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Academi...d_Universities Citat:
|
|||
|
|||
![]()
nu intelegi. teoriile voastre nu spun ca se pastreaza numai acele mutatii care sunt benefice individului?
nu voastre, m-am exprimat gresit... teoriile evolutioniste.. Last edited by Ana.Maria.; 12.02.2011 at 19:34:25. |
|
||||
|
||||
![]()
si care este contradictia?
|
|
|||
|
|||
![]()
cum ar trebui sa iasa un peste pe uscat din moment ce nu are ceea ce ii trebuie?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sau mai bine zis, a dobandit prin evolutie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci in timp real, era in apa si ce? a scos capul timp de milioane de ani pana i-au crescut plamani? in evolutionism nu exista explicatiile astea, pur si simplu nu au cum sa explice. o explicatie concreta, nu o chestie vaga in mil de ani. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu iti va spune decat ca: mediul actual nu este propice evolutiei. Crede-ma, am auzit de multe ori aceasta explicatie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asa ceva nu s-a intmplat. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|